Ultimate Smartfit Challenge are loc în acest weeekend, la Timișoara. Vezi ce...

Ultimate Smartfit Challenge are loc în acest weeekend, la Timișoara. Vezi ce au pregătit organizatorii pentru Săptămâna Mobilității Europene

0
DISTRIBUIȚI

14316054_10157408332555065_1055325225_o

Timișoara devine pentru câteva zile locul de întâlnire al celor mai curajoși și puternici români. Ultimate Smartfit Challenge este dincolo de competiție, o stare de spirit, un spectacol de neratat.

Weekend-ul următor, în fața clădirii Teatrului Național din Timișoara, unul dintre partenerii Smartfit, are loc o competiție sportivă la care vor participa aproximativ 100 de concurenți din mai multe dintre orașe ale țării. Ultimate Smartfit Challenge ajunge la cea de-a noua etapă organizată, iar concursul din 17-18 septembrie reprezintă finala Campionatului 2016. Lupta pentru titlurile fiecărei categorii (advanced: fete, băieți; scaled: fete și băieți) va face din acest sfârșit de săptămână unul spectaculos, transmit organizatorii evenimentului. Concursul va include și demonstrații de powerlifting și un concurs de împins din culcat, desfășurate sub coordonarea campionului mondial, Sorin Cazacu.

14315884_10157408358125065_891778608_o”Frumusețea USC stă și în faptul că încheierea fiecărei etape de concurs este doar un nou început atât pentru concurenți, cât și pentru echipa de organizare.


Efortul fizic și efortul psihic sunt coordonate ale traseului fiecărui atlet, care se bucură de suportul prietenilor, al familiei și al antrenorului care l-a pregătit. Unul dintre motivele pentru care noi, timișorenii, ar trebui să ne mândrim este faptul că avem o comunitate locală din ce în ce mai activă, implicată în evenimente sportive și dornică să facă mișcare. Numărul evenimentelor sportive organizate este în continuă creștere, iar susținătorii lor tot mai receptivi la inițiative noi”, transmit reprezentanții Smartfit.

14315992_10157408333450065_1558117149_oÎn paralel cu USC, au loc și activități dedicate celor mici în Parcul Copiilor și o clasă de Pilates în Parcul Justiției. Coordonarea lor este asigurată de către antrenori din echipa Smartfit, iar înscrierile se fac la oricare din cele trei săli de sport, di zonele, Buziașului, Șagului.

Săptămâna Europeană a Mobilității include și un Maraton de cycling pe biciclete staționare în Piața Libertății. Aici, Timișoara va pedala pe muzica lui Sean Norvis, unul dintre cele mai importante nume din peisajul muzical autohton. ”Scopul tuturor acestor activități este cultivarea dorinței de a face mișcare într-un cadru organizat, cu obiective clare și de a schimba mentalitatea celor mai puțini deschiși spre o rutină zilnică cu antrenamente integrate. Buna dispoziție și spiritul pozitiv vor determina buna desfășurare a lucrurilor”, arată Alexandra Ștefan, reprezentanta Smartfit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.