Un bărbat cu HIV şi TBC a fugit din Spitalul de Boli...

Un bărbat cu HIV şi TBC a fugit din Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Unde l-au găsit poliţiştii

1
DISTRIBUIȚI
Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara in faliment solutie
Un bărbat cu HIV şi TBC a fugit din spital.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, diagnosticat cu TBC şi HIV, nu a mai suportat să stea internat în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, motiv pentru care a fugit din unitatea medicală.


Imediat s-a dat alarma, bărbatul fiind dat în urmărire locală, pentru că reprezenta un adevărat pericol pentru cetăţenii cu care ar fi intrat în contact.

Bolnavul, prins în Piaţa 700 de poliţişti

Poliţiştii locali au reuşit să-l prindă pe pacientul care a fugit din spital duminică, în jurul orei 12.00, în staţia RATT din Piaţa 700. „Cel în cauză se numește A. C., în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în comuna Banloc, Timiș. Acesta fusese dat în urmărire deoarece a plecat fără aprobare din Spitalul Victor Babeș, secția Boli Infecțioase, unde era internat și se afla sub tratament. Bărbatul, a cărui dispariție a fost anunțată de personalul medical al spitalului, este bolnav, fiind infectat cu TBC și HIV și reprezintă un real pericol pentru cetățenii cu care intră în contact”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Oamenii legii l-au predat pe bărbat polițiștilor de la Secția 1, care l-au condus ulterior la unitatea medicală de unde a dispărut.

1 COMENTARIU

  1. din comunicatul spitalului intelegem ca toti cei infectati cu hiv trebuie izolati pina la moarte pentru a nu intra in contact cu populatia. cit despre bolnavul caruia i s-a incalcat dreptul la confidentialitatea diagnosticului o sa afla tot Banlocul ce boala are, atit timp cit s-a comunicat virsta si initialele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.