Un drum important din Timiş se închide de LUNI. Află care este...

Un drum important din Timiş se închide de LUNI. Află care este ruta pe care nu se poate circula şi cât va dura restricţia

0
DISTRIBUIȚI

santier-drum-drumuri-muncitori-2

Anunţ important pentru şoferii din judeţul Timiş. De luni, pe una din rutele extrem de circulate din judeţ, se va impune o restricţie rutieră, a anunţat Consiliul Judeţean Timiş.

„În perioada 19 – 24 septembrie va fi închisă circulația pe DJ 591 C Săcălaz – Sânmihaiu Român, sectorul km 0+000-5+500.


Închiderea circulației este necesară pentru realizarea de lucrări la rampele podului și așternerea stratului de uzură, lucrări care nu pot fi executate în condiții de trafic, existând pericol de accidente”, au transmis reprezentanţii CJ Timiş.

Amintim că restricţia are legătură cu lucrările care se desfăşoară la nivelul judeţului pentru amenajarea unei bretele care ar urma să ocolească Timişoara, legând zona de nord de cea de sud, prin localităţile învecinate capitalei Banatului. Traseul drumului porneşte de la DN 69 Timişoara – Arad şi trece prin Sânandrei – Dudeştii Noi – Săcălaz – Sânmihai – Şag. Prezent joi pe şantierul de la Săcălaz, preşedintele CJ Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat că nu poate oferi un termen până la care lucrarea integrală va fi finalizată, însă a subliniat că instituţia pe care o conduce trebuie să intre în posesia unor terenuri aflate în proprietatea consiliilor locale ale mai multor localităţi şi că speră că acest proces să se finalizeze până la sfârşitul acestui an.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.