Un tânăr bănățean a ajuns în COMĂ la spital după ce a...

Un tânăr bănățean a ajuns în COMĂ la spital după ce a fost bătut de un amic. Vezi ce obiect contondent a folosit agresorul

0
DISTRIBUIȚI

6. oravita-resedinta banatului montanProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița au dispus, luni, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Denis Matei pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Sâmbătă, 3 septembrie, tânărul de 21 de ani, și-a bătut un amic, folosind un box.


Denis Matei, și-a lovit victima cu pumnul înarmat și cu picioarele, aceasta pierzându-și cunoștința și intrând în comă. Cei doi se aflau la fosta stație de alimentare cu apă a Oraviței, în prezent o clădire dezafectată.

Victima, un tânăr de 24 de ani, a fost transportată mai întâi la Spitalul Orășenesc Oravița și mai apoi a fost internată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Legiștii au constatat în cazul victimei mai multe leziuni traumatice, traumatisme și fracturi craniene care i-au pus în primejdie viața. „Inculpatul a fost reținut de organele judiciare pe o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi procurorul de caz să sesizeze judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oravița”, a anunțat procuror Radu George Bucurică, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.