Universitatea de Vest se stransformă într-un spaţiu vibrant plin de muzică şi...

Universitatea de Vest se stransformă într-un spaţiu vibrant plin de muzică şi artă. Vezi cine va fi prezent la prima ediţie Univibes

0
DISTRIBUIȚI
Printre formaţiile care vor susţine recitaluri la festivalul Univibes se numără şi Robin And The Backstabbers
Printre formaţiile care vor susţine recitaluri la festivalul Univibes se numără şi Robin And The Backstabbers

Prima ediție a Festivalului Univibes va marca, în 3 octombrie, începerea anului universitar în centrul universitar timișorean. Evenimentul va avea loc în spațiile exterioare și interioare ale UVT, după un concept european avansat de implicare și motivare a studenților, dar și de dezvoltare a legăturilor dintre mediul universitar și comunitatea locală.

Univibes se va desfășura pe trei scene, două exterioare (parcarea BCUT și parcarea de lângă terenul de baschet alăturat Sălii de sport din spatele UVT) și una interioară (una dintre curţile de la parterul UVT), dar și pe holul principal şi curțile interioare aliniate culoarului de trecere ce leagă holul principal de ieșirea spre terenul de baschet în aer liber.


„Întregul ansamblu al acestor spații interioare și exterioare va oferi o atmosferă specifică de party, prin care vom sărbători deschiderea anului universitar. Universitatea se va transforma într-un spațiu vibrant, plin de muzică, artă și voie bună. Lasă-te surprins și party your way into the start of a new year!“, spun organizatorii evenimentului. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar elevii și studenții vor avea prioritate.

„Deoarece Univibes este dedicat în primul rând elevilor și studenților, le oferim prioritate – brățări priority – prin înregistrarea pe site www.univibes.uvt.ro. Cu brățara priority ai locul revervat și poți să intri și să ieși când vrei din perimetru festivalului. Brățara se ridică până la ora 23.00, la poartă, în ziua festivalului“, au mai adăugat organizatorii.

Printre cei care vor fi prezenţi la această primă ediţie a Univibes se numără Graham Candy, The Qemists (DJ set), Robin and the Backstabbers, Infected Rain, Methadone Skies, The Different Class, Dudu & MC Tina, Melodie, Angel, Mi-tzu, who:ratio, Dargo, Newgotti și Genmaica Soundsystem. Festivalul va debuta la ora 16.00 şi organizatorii speră ca petrecerea să se desfăşoare până-n zori.

Mâine, vineri, 16 septembrie, Univibes se încălzeşte cu un pre-event La Căpițe, cu intrarea liberă, alături de The Different Class şi Colin Klix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.