Universitatea Politehnica are încredere în antrenorul Sorin Brîndescu, dar fanii au ultimul...

Universitatea Politehnica are încredere în antrenorul Sorin Brîndescu, dar fanii au ultimul cuvânt. Ce precizări au făcut reprezentanții UPT

1
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu, supărat după eșecul de la Mioveni. Foto: Adrian Pîclișan
Sorin Brîndescu încă nu știe dacă va fi pe bancă în weekend, la jocul de la Afumați

ASU Politehnica Timișoara și-ar putea schimba antrenorul în această săptămână. Ieri, în cadrul unei întâlniri din cadrul clubului, UPT-ul și-a exprimat dorința ca tehnicianul Sorin Brîndescu să rămână pe banca divizionarei secunde. Totuși, decizia finală va fi luată în urma votului fanilor stabilit pentru mâine în cadrul unei Adunări Extraordinare a Membrilor Cotizanți.

Membrii staff-ului tehnic al lui ASU Poli, reprezentanții Druckeriei și cei ai UPT-ului s-au întâlnit ieri pentru a discuta situația băncii tehnice, dar și a clubului, conform unui comunicat postat pe paginade Facebook a grupării timișorene. Printre altele se arată că instituția de învățământ superior, ”deținătoarea morală și legală a clubului” (AST Druckeria având un contract de management pentru a conduce clubul), ”susține cu tărie reîntoarcerea echipei pe Stadionul Știința pentru următoarele meciuri din campionat, considerând că acesta este leagănul fotbalului universitar timișorean, locul unde echipa noastră a obținut cele mai importante rezultate ale ultimilor ani; nu este exclusă o reîntoarcere pe Stadionul Dan Păltinișanu în cazul unor meciuri puternice din Cupa României sau în anumite ocazii speciale”.

Sorin Brîndescu să rămână oricum

În privința antrenorului Univ.


Politehnica îl susține pe Sorin Brîndescu, ”considerând că prin ținuta morală, implicare și comportament, el este cel mai potrivit să se ocupe de pregătirea echipei; UPT dorește continuarea activității în aceeași formulă până la pauza de iarnă, moment în care se va analiza parcursul din acest campionat și se vor lua decizii”.

De asemenea reprezentanții acesteia doresc să continue colaborarea cu Brîndescu, chiar și dacă acesta e destituit de fani din funcția de tehnician. ”UPT și-a exprimat dorința ca acesta să rămână în cadrul clubului, pentru viitorul alb-violet, fie pe funcția ocupată înainte, fie pe o altă poziție”, se mai arată în comunicat. Sorin Brîndescu a mai ocupat funcția de director tehnic la ASU Poli înainte de a fi numit ”principal” în locul lui Paul Codrea.

UPT-ul încurajează de asemenea prezența fanilor la Adunarea Extraordinară a Membrilor Cotizanți, stabilită mâine, de la ora 18.00 la Facultatea de Mecanică din cadru Univ. Politehnica, întâlnire în urma căreia se poate decide, prin vot, ca Sorin Brîndescu să nu mai fie ”principalul” lui ASU Politehnica. Sâmbătă, la ora 11, ”Băieții în ghete” au meci la Afumați.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.