Universități din Europa, Marea Britanie și SUA vin la Timișoara în căutarea...

Universități din Europa, Marea Britanie și SUA vin la Timișoara în căutarea celor mai buni viitori studenți. Vezi ce târg educațional are loc

0
DISTRIBUIȚI

targ oferte educationale

Universități din întreaga lume vin, mâine, la Timișoara în căutarea celor mai buni viitori studenți români. Începând cu ora 11.00, liceenilor care doresc să studieze în străinătate li se vor prezenta oferte de studii, în cadrul celui mai important târg educațional din România, World Education Fair, ce are loc la Hotel Continental până la ora 16.00.

Instituțiile din Marea Britanie, preferatele tinerilor români

Tinerii vor putea să discute cu reprezentanții universităților, colegiilor și liceelor internaționale de prestigiu, din Europa și America de Nord.


O bună parte din instituțiile prezente la târgul educațional din Timișoara vin din Marea Britanie, unde pleacă anual peste 5.000 de tineri din România. De asemenea, tinerii interesați de studii universitare în străinătate se vor întâlni cu universităţi din țări precum Olanda, Danemarca, Elveţia, Germania, Italia și SUA.

„Avem o paletă largă de oportunități educaționale adresându-ne atât părinților cu copii în vârstā chiar și de 5 ani, viitorilor studenți, dar și celor care vor să-și completeze studiile universitare. Practic, târgul cuprinde toate programele educaționale, de pregătire și formare la care cineva s-ar putea gândi. Cei prezenți, părinți, tineri și copii, vor putea avea discuții individuale cu reprezentanții instituțiilor de învățământ și vor primi consiliere din partea noastră, având posibilitatea să se înscrie pe loc la unele programe, cursuri de pregătire și teste de orientare profesională sau de limbă engleză”, explică Ana Maria Papp, din partea organizatorilor târgului educațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.