Unul dintre cele mai mari târguri de joburi se apropie de o...

Unul dintre cele mai mari târguri de joburi se apropie de o nouă ediție la Timișoara. Vezi când are loc și ce firme participă

0
DISTRIBUIȚI

angajatori-de-top_t2

Cel mai mare târg de joburi revine în această toamnă la Timișoara. Dacă ești în căutarea unui job bine plătit, mai ai de așteptat mai puțin de o lună. În perioada 21-22 octombrie, la Centrul regional de Afaceri, își dau întâlnire cei mai interesanți angajatori din regiune.

„Peste 95% dintre companiile care au participat de-a lungul timpului la Angajatori de TOP au revenit, iar cu 80% dintre companii colaborăm de la prima ediție, din 2006. Angajatori de TOP este mai mult decât un eveniment de carieră, le oferă companiilor oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susţine workshop-uri şi conferinţe tematice, de a interacţiona cu candidaţi cu studii superioare, candidați activi în căutare de oportunități de carieră.


Iar pentru vizitatori, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la joburi în domenii variate de activitate, cu nivel de experiență diferit, atât pentru juniori cât și pentru profesioniști, să participe la sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri”, anunță Cristina Carataş, project manager al evenimentului.

În această toamnă, arată organizatorii târgului, s-a observat o creştere a interesului de participare din partea angajatorilor care reprezintă domenii de activitate precum: IT, Telecom, Retail, Consultanță, Financiar-Bancar, Asigurări, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, FMCG, Turism, Transport, Logistică, etc.

O parte dintre angajatorii care au confirmat prezența sunt: Kaufland România, Accenture, Allianz Worldwide Partners, AMOMA.com, Automatic Data Processing (ADP) România, BCR, BearingPoint România, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, Genpact, Grup Renault România, Hewlett Packard Enterprise, JYSK, Lidl România, Microsoft, Misys Financial Software, NN, Nokia, Pepco, Philip Morris România, Raiffeisen Bank, TELEKOM România, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Shared Services România, Vodafone România, Yazaki Component Technology etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.