Vandali surprinși în acțiune, la Timișoara. Vezi cum au rupt un coș...

Vandali surprinși în acțiune, la Timișoara. Vezi cum au rupt un coș de gunoi pe stradă și ce s-a întâmplat apoi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
vandali cos-de-gunoi
Vandali din Timișoara, în acțiune

Doi tineri au fost filmați în timp ce distrugeau, nu fără eforturi, un coș de gunoi de pe un bulevard din zona centrală a orașului, în miez de noapte.

În imaginile postate pe Youtube se poate vedea cum, profitând de faptul că pe stradă nu se afla nimeni, doi tineri lovesc cu picioarele un coș de gunoi până când acesta se rupe de pe stâlp.


„Misiunea” nu a fost una ușoară: unul dintre tineri chiar cade în fund, obiectul de plastic fiind destul de rezistent. Coșul de gunoi este lovit apoi și trimis în mijlocul străzii, iar tinerii vandali pleacă mai departe.

Ceva mai târziu, din sens opus trec alți doi timișoreni, iar unul dintre ei se gândește la siguranța concetățenilor din trafic și aduce coșul de gunoi de pe carosabil înapoi pe trotuar.

Timișoara are o veche și tristă „tradiție” în ceea ce privește vandalizarea coșurilor de gunoi, iar sistemele de supraveghere din oraș și polițiștii locali nu par să poată pune capăt fenomenului. Actele de vandalism surprinse cel mai des de Poliția Locală sunt cele comise de tinerii pasionați de graffiti.

(vandalii apar la minutul 1:21)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.