SCM Politehnica, învinsă pentru a doua oară consecutiv în Liga Zimbrilor. Vasluiul...

SCM Politehnica, învinsă pentru a doua oară consecutiv în Liga Zimbrilor. Vasluiul s-a revanșat, ”în oglindă”, deși un alb-violet a fost cel mai bun marcator

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica, în perioada jocurilor amicale
SCM Politehnica a cedat în fața Vasluiului

Dacă în Cupa EHF debutul lui SCM Politehnica a fost ideal, nu același lucru se poate spune despre startul din campionat. După eșecul de acasă cu Dunărea Călărași, handbaliștii alb-violeți au fost depășiți în deplasare de către HC Vaslui, scor 29-32 (16-18).


Rezultatul înregistrat este pracic ”în oglindă” cu cel din amicalul de la Timișoara dintre cele două.

SCM Poli nu a început rău jocul de la Vaslui, dar gazdele au preluat controlul de la jumătatea primei reprize. Hrimiuc a marcat pentru 9-7 iar apoi Bujor a dus pentru prima dată tabela la o diferență mai mare de trei goluri. Lazarov a redus din diferență înainte de pauză: 16-18.  Timișorenii au revenit pe tabelă după pauză, cel puțin temporar. Înregistrându-se egalitate la 18 în urma reușitei lui Lasica. Jocul s-a rupt din nou după jumătatea mitanului, de această dată decisiv în favoarea moldovenilor. Hagiu a marcat pentru 25-22 iar din acest moment bănățenilor le-a fost mult mai greu să mai revină. S-a încheiat 32-29 deși Filip Marjanovic, de la alb-violeți, a fost din nou golgheter cu vasluienii, cu zece goluri marcate, dar fără efect acum. Pentru gazde Hrimiuc a fost principalul realizator, cu 8 goluri.

SCM Poli a rămas astfel în zona inferioară a clasamentului, cu o singură victorie în trei meciuri în campionat. Timișorenii așteaptă duminică, la ora 11.00, vizita lui Dinamo în runda a patra a Ligii Zimbrilor.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic (4 goluri), Lasica (5), L. Ștefan (1), Marjanovic (10), Lazarov (3); Pejovic (1), Fenici (1), Simovic (4).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.