Visul primarului Robu: „Mi-aş dori să realizăm un oraşel de noapte”. Ce...

Visul primarului Robu: „Mi-aş dori să realizăm un oraşel de noapte”. Ce spune despre mutarea cluburilor în afara Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Cluburile din Timişoara au pregătit programe diverse pentru weekend

Nicolae Robu a dat-o la întors, după ce marţi, în timpul audienţei organizate pe Facebook, a anunţat că vrea să găsească o locaţie în care să fie mutate toate cluburile din oraş, iar amatorii de distracţie să fie duşi şi aduşi în Timişoara cu mijloace de transport în comun. Astfel, ieri, primarul Timişoarei a ţinut să precizeze că „eu în niciun caz nu am avut în minte să promovez o hotărâre prin care din data de… cluburile să fie închise şi obligate să se redeschidă nu ştiu unde dincolo de Timişoara. Nici într-un caz aşa ceva. Timişoara nu poate fi cu atmosferă de campus monastiresc, e un oraş cu viaţă.


Cu totul altfel e viaţa la sat, într-o staţiune montană sau într-o mănăstire, dar trebuie să căutăm soluţii de mai bine”.

Cum va arăta orăşelul de noapte al Timişoarei

Astfel, primarul Robu, spune că a avut în minte, de fapt, două lucruri. Şi anume, existenţa Masterplanului pe zona de sud a oraşului, de-a lungul B-dul Liviu Rebreanu, în care funcţionează şi patru cluburi din Timişoara. „Acolo se doreşte realizarea unui campus sportiv, a unei parcări subterane. E o gândire amplă asupra acestei zone. Va veni o vreme când toate cluburile care funcţionează pe proprietăţile primăriei, nu vor mai putea să-şi desfăşoare activitatea acolo”, a explicat Nicolae Robu.

Pe de altă parte, primarul spune că Timişoara ar avea mult de câştigat dacă s-ar găsi o locaţie în care să poată fi creat un…orăşel de noapte. „În acest orăşel de noapte ar exista o mulţime de cluburi, baruri, restaurante, locuri de petrecut timpul liber pe parcursul nopţii. Ar deveni un alt punct de atracţie deosebit al Timişoarei. Evident că fiecare proprietar de club va trebui să-şi ia toate măsurile de izolare fonică, ceea ce şi acum ar trebui să se întâmple, încât să nu fie un deranj în jur. Acolo unde există cluburi, viaţă de noapte, un deranj în vecinătatea imediată tot se produce. Astfel, clienţii cluburilor se vor putea distra fără să-i deranjeze nimeni”, a mai declarat Nicolae Robu. Primarul Timişoarei a mai ţinut să precizeze că o astfel de idee nu are cum să se implementeze de pe o zi pe alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.