Vizi Imre lansează o piesă nouă, în cadrul unui concert inedit, la...

Vizi Imre lansează o piesă nouă, în cadrul unui concert inedit, la Timişoara. Vezi ce alte formaţii mai cântă la Music Ribs Fest

0
DISTRIBUIȚI

viziimre-640x480

Vizi Imre va susţine un concert extraordinar la Timişoara joi 15 septembrie, ocazie cu care va lansa şi noua lui piesă „13“, melodie ce anunţă viitorul proiect de suflet al artistului, care poartă denumirea de “The Chaos in My Mind”.

“Acum trei ani am compus piesa «13» într-o cabană, la munte. E o școală importantă să cânți cover-uri, dar consider că împlinirea vine când îți cânți propria muzica.


Mi-am dat seama că am foarte multe piese compuse de mine care stau în calculator și că trebuie să le scot la lumina zilei. Așa s-a născut «13», parte a proiectului «The Chaos in My Mind», album pe care vreau să îl înregistrez în mai multe țări, cu mulți artiști din diferite studio-uri”, a spus Vizi Imre.

Albumul va fi influențat de muzica anilor ’70, iar coperta va fi realizată de un prieten de-al lui Vizi Imre, un pictor german. Discul va fi asemenea unei cărți, ce va include fotografii din timpul filmărilor și texte în care vor fi prezentate poveștile pieselor de pe album.

Vizi Imre a ajuns în atenția publicului în urma participării la concursul Vocea României. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul său sunt: ”My Kind of Girl”, cu care artistul a participat la Selecția Națională Eurovision 2014, și ”După ani și ani”, single lansat împreună cu Shift.

Concertul lui Vizi Imre va avea loc în cadrul evenimentului Music Ribs Fest, care va avea loc la Vineri 15 şi care mai programează concerte cu Phaser (16 septembrie), Amaro Del (Serbia – 17 septembrie) şi Călin Lupu (18 septembrie). Concertele încep la ora 21.00, iar biletele pentru fiecare zi costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.