Ionuț Popa are semne de întrebare pentru jocul de la Voluntari. Ce...

Ionuț Popa are semne de întrebare pentru jocul de la Voluntari. Ce spune antrenorul lui ACS Poli că s-a întâmplat înaintea precedentului duel cu trupa lui Florin Marin

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, victorios și în Liga I cu ACS Poli
Ionuț Popa, vrea să lege rezultatele pozitive la ACS Poli

ACS Poli Timișoara vrea să-și continue șirul reușitelor și pe arena din Pipera. O parte din elevii pregătiți de Ionuț Popa vor da din nou ochii cu fostul lor tehnician, Florin Marin. Antrenorul actual al bănățenilor a aprins duelul de mâine vorbind de faptul că jucătorii săi ”au primit multe telefoane” înainte de precedentul meci cu FC Voluntari.

Antrenorul lui ACS Poli are acum alte griji pentru meciul cu ilfovenii. A rămas fără cei mai rapizi jucători. Bărbuț, suspendat, care era și jucător sub 21 de ani, dar și Vădrariu, care a ieșit accidentat în sfertul din Cupa Ligii. ”Voluntari e o echipă mai bună ca anul trecut. Noi suntem mai slabă ca anul trecut. Vreau să fiu sincer. Eu dacă aveam lotul de anult trecut. În care era şi Zicu, cu Goga, Manu Torres, Javi Hernandez, Luchin, Sarmov, chiar Curtean la un moment dat, trăgeam acum la cupele europene. Ei s-au întărit. Din păcate noi avem tot la două zile meciuri. Preocuparea mea e ca aceşti jucători să doarmă bine și să se refacă bine la antrenamente. Dar mai și un alt gând la alcătuirea echipei pentru că Bărbuț e cu roșu, jucător sub 21 ani, Sorescu e accidentat.


Am trei variante, Bocșan, Roșu sau Mailat”, a declarat Ionuț Popa.

”S-au primit multe telefoane”

Popa a vobit puțin de precedentul duel, unul în care elevii săi s-au comportat extrem de slab și au retrogradat matematic în urma unui 0-5 pe arena ”Anghel Iordănescu”, era debutul său pe banca lui ACS Poli. Antrenorul a spus că jucătorii au fost sunați, dar nu a intrat în detalii: ”Știu că în sezonul trecut înainte de meciul ăsta s-au primit multe telefoane. Jucătorii m-au anunțat că primesc telefon, să-i întrebe ce mai fac…”.

”Eu mi-am propus să avem o suită de jocuri în care să nu pierdem. Avem trei, mai vreau încă trei. Și eu și jucătorii. Dacă iese bine, dacă nu, noi vrem, și dăm totul în teren ca să reușim. Vreau să spun că sunt mulțumit de jucători și îi felicit că luptă admirabil. Și adversarii sunt uneori derutați puțin de travaliul pe care-l fac jucătorii noștri”, a mai precizat Ionuț Popa.

”Principalul” timișorenilor speră ca echipa sa să-și păstreze stilul din ultimele partide în ciuda absențelor. ”Din păcate nu am jucătorii de contraatac la dispoziție, Vădrariu și Bărbuț lipsesc. Nu știu cum ne vom descurca pentru a avea o posesie mai prelungită. Nu facem un joc de așteptare, mereu folosim atacul rapid sau contraatacul, agresivitate în apărare, cam astea sunt armele noastre. Eu fac echipa în funcție de calitățile jucătorilor. Dacă aveam alți jucători probabil treceam la un joc de posesie precum Barcelona”, a conchis Popa.

Voluntariul i-a transferat recent (și) pe Costin Lazăr și Florin Acsinte. Ilfovenii ocupă locul 7 după șase runde, cu opt puncte. Partida FC Voluntari – ACS Poli Timișoara se dispută mâine, de la ora 17.30, în etapa a VII-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.