Weekend cu ghinion pentru mai mulţi comercianţi din Timiș. Vezi ce amenzi...

Weekend cu ghinion pentru mai mulţi comercianţi din Timiș. Vezi ce amenzi s-au dat în urma controalelor

0
DISTRIBUIȚI

razie-piata-mare

Sute de poliţişti au descins în acest sfârşit de săptămână în mai multe pieţe, târguri şi oboare din Timişoara dar şi din judeţ. În cadrul acțiunilor, au fost efectuate 46 de controale, dintre care 29 la societăți comerciale și 17 în piețe și în târguri/oboare.


De asemenea, au fost constituite 15 filtre rutiere, fiind verificate aproape 200 de autovehicule.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 13 infracţiuni și au aplicat 195 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 70.000 de lei, dintre care 31 la Legea nr. 61/1991privind normele de conviețuire socială și ordinea și liniștea publică și 63 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării sau indisponibilizate bunuri în valoare totală de aproape 33.000.

Polițiștii au depistat în piețele situate pe raza municipiului Timișoara, cinci persoane, cu vârste între 26 și 61 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare articole de îmbrăcăminte  purtând o marca identica sau similara cu o marca înregistrata pentru produse identice ori similare.

Produsele depistate au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.