Zece formaţii s-au înscris la semifinala regională a concursului GBOB. Vezi cum...

Zece formaţii s-au înscris la semifinala regională a concursului GBOB. Vezi cum poţi participa la acest eveniment

0
DISTRIBUIȚI
Printre formaţiile care vor susţine recitaluri la semifinala GBOB România Banat se numără şi Sonatic
Printre formaţiile care vor susţine recitaluri la semifinala GBOB România Banat se numără şi Sonatic

Semifinala regională a concursului GBOB (acronimul pentru Global Battle of the Bands) 2016 România va avea loc în data de 15 octombrie la Casa Tineretului.

„Asociația Sunetul Muzicii organizează Concursul – Festival GBOB România: un eveniment deosebit la nivel internațional / cea mai de amploare competiție pentru formații muzicale, din istoria României. GBOB promovează MUZICA interpretată LIVE și compoziții ORIGINALE.  G-BOB România este mai mult decât o simplă competiție muzicală. Pentru publicul amator de concerte LIVE, este șansa de a vedea (în medie) 12 formații de genuri muzicale diferite într-o singură seară pe scena unui festival de club; este o ocazie deosebită de a descoperi formații noi și de a susține vedetele locale înscrise în competiție (în cele mai multe orașe din țară este singurul eveniment dedicat muzicii LIVE – având o astfel de amploare – din timpul anului).


GBOB România este o comunitate artistică, muzicală, care invită formațiile din localități diferite pe plan regional precum și oamenii activi din industria muzicală pe plan național în aceeași locație pentru un spectacol-festival de club care durează câteva ore. G-BOB România oferă prilejul deosebit ca artiștii să se cunoască între ei și să se cunoască cu oamenii din industrie invitați în juriu“, au transmis organizatorii evenimentului, care au mai precizat că la acest concurs se pot înscrie formaţii cu piese originale care cântă muzică live, din orice gen muzical, de toate vârstele, cu sau fără contract cu alţi producători muzicali, formaţii cu doi până la şase membri în componenţă.

Până în acest moment, trupele înscrise pentru semifinala din Timişoara sunt ALL Friends Band, (Timișoara), ApocalipS (Sânnicolau Mare), BlackJack (Arad), Fantazia (Arad), Gorun (Timișoara), Mere (Timișoara), Monokrom (Timișoara), Nest of Plagues (Miskolc/Ungaria), Northern Revival (Novi Sad/Serbia) şi The Skywalkers (Timișoara).

În cadrul evenimentului vor mai susţine concerte şi Sequence (formația care a reprezentat Serbia la finala mondială a GBOB în 2016) şi Sonatic (trupa timișoreană calificată la finala națională de anul trecut). „Mai sunt locuri disponibile pentru această semifinală. Formațiile se mai pot înscrie printr-un mesaj pe pagina de Facebook la GBOB România. Finala naţională a GBOB România se va organiza în data de 10 decembrie“, ne-au precizat organizatorii concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.