Accident grav la Timișoara: fetiţă lovită în plin de o ambulanţă aflată...

Accident grav la Timișoara: fetiţă lovită în plin de o ambulanţă aflată în misiune

1
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Accident grav astăzi la prânz în zona Pieţei Sinaia, din Timişoara: o fetiţă a fost lovită în plin de o ambulanţă aflată în misiune.

Şoferul ambulanţei avea pacient în maşină, aşa că avea semnalele acustice şi luminoase pornite.


Din cauza traficului aglomerat, şoferul salvării a ales să se deplaseze pe linia de tramvai. Doar că, la un moment dat, din spatele unui tramvai oprit a apărut o fetiţă care nu a văzut ambulanţa venind.

La faţa locului au sosit alte echipaje care au preluat copilul rănit, dar și pacientul din ambulanță, pentru a-i transporta la spital.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Toata lumea intelege ca ambulanta are prioritate de trecere in momentul in care este cu semnalele in functiune dar unii soferi de pe ambulanta sunt de-a dreptul inconstienti. Nu poti sa traversezi o intersectie pe rosu scontand ca ceilalti soferi te vor vedea ei oricum. Sunt intersectii unde oricat de atent ai fi nu vezi ambulanta sau in alte cazuri politia doar in momentul in care este in intersectie si nu o mai poti evita. Nici o urgenta nu scuza creearea unei alte urgente din neglijenta. Ar trebui sa fie mult mai atenti in periplul lor prin oras deoarece grabindu-se sa ajunga la spital cu o urgenta pot produce alte urgente mai grave!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.