Accident GRAV în Timiș: un mort și trei răniți după ce o...

Accident GRAV în Timiș: un mort și trei răniți după ce o mașină a zburat de pe șosea UPDATE Cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-187505887">

accident-masina-sant-isu-6

Accident tragic luni seara, în județul Timiș. O persoană a murit și alte trei au fost rănite după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe drum și a ajuns într-un canal cu apă.

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Sânnicolau Mare de Comloșul Mare. Șoferul unui Fiat Punto a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un canal.

Conducătorul auto și-a pierdut viața pe loc în urma accidentului. Ceilalți trei pasageri au fost răniți și transportați cu ambulanțele la spital. Pentru scoaterea șoferului din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Mașina condusă de un șofer în vârstă de 25 de ani, care și-a pierdut viața, a lovit un cap de pod și a ajuns în canalul peste care trecea drumul. Cei trei pasageri, transportați în stare gravă la spital, au vârste între 17 și 40 de ani.

Foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.