Accident în zona Soarelui din Timișoara: șofer nevinovat, în spital din cauza...

Accident în zona Soarelui din Timișoara: șofer nevinovat, în spital din cauza neatenției unui alt participant la trafic FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-636385232">

14625739_1308034372597010_946270917_o

Neatenția la volan a făcut din nou victime. Un bărbat a ajuns sâmbătă la prânz la spital din cauza unui moment de neatenție al unui alt șofer.

Conducătorul auto al unui Peugeot circla pe Calea Urseni iar la intersecția cu strada Venus a vrut să vireze la stânga. Nu a acordat prioritate însă unui șofer care conducea regulamentar o Skoda pe strada Venus. Cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului, șoferul nevinovat a fost rănit. La fața locului au ajuns imediat echipaje de la Pompieri, Ambulanță și Poliție. Victima a fost preluată de un echipajul medical și transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

Din cauza impactului, a început să iasă fum din Skoda astfel că pompierii au folosit stingătoarele pentru a se asigura că mașina nu va lua foc.

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Nu este adevarat. Nu a vru sa vireze stanga. Nu sunt toate pozele puse … accidentul s-a petrecut dupa intersectie. A venit EXTREM de TARE, a pierdut controlul volanului …. venea in zig-zag pe strada …. si a intrat pe contra sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.