Achiziţionarea a patru ambulanţe pentru care exista finanțare, BLOCATĂ de funcționarii din...

Achiziţionarea a patru ambulanţe pentru care exista finanțare, BLOCATĂ de funcționarii din CJ Timiș. Vezi cum au boicotat investiția

0
DISTRIBUIȚI

exercitiu urgenta pompieri ambulanta caini (10)

Funcţionarii din Consiliul Judeţean Timiş dau, din nou, dureri de cap conducerii instituției. Nu mai departe de săptămâna trecută, preşedintele CJ Timiş, Sorin Grindeanu, anunţa presa că judeţul risca să piardă banii alocaţi de ANL pentru construcţia a patru blocuri. Motivul? Funcționarii din CJ Timiș nu s-au deranjat să facă demersurile pentru întocmirea documentației aferente demarării licitaţiei.


Acum, vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu, a descoperit o nouă mostră a nepăsării funcţionarilor instituției.

„Am avut surpriza să mă întâlnescu cu directorul ambulanţei, care mi-a spus că are nevoie de ambulanţe şi că e un proiect de doi ani de zile şi nu se rezolvă nimic. Am luat-o pe fir şi am găsit că acele două salvări erau bugetate, două la ambulanţă, două la SMURD, dar nu erau puse pe SEAP, nu era executat al doilea pas. În consiliul judeţean formula de aprobare în cadrul consiliului prin vot e clară şi al doilea pas este când serviciul de achiziţii pune acest lucru pe SEAP. Ei fac acest punct doi şi nu le-au pus. Asta. Ar fi trebuit să înceapă imediat după vot, se întâmplă, nu este un lucru bun. Sper să nu fie şi altele”,a declarat acesta.

Problemele nu se opresc aici. Sub conducerea lui Titu Bojin CJ Timiş a alocat bani şi pentru achiziţionarea unei autospeciale cu macara, necesară pentru intervenţiile făcute de ISU Banat la mare înălţime. „Avem o problemă şi la acea macara. Producătorul maşinii spune că nu se mai fabrică nu ştiu ce pompă care să împingă staţia. Avem o situaţie să vedem cum se rezolvă. La maşina de pompieri avem făcută licitaţia, dar firma ne-a transmis că acea pompă din nu ştiu ce motiv nu se mai fabrică. Nu mai e fază de proiect, omul a semnat contract că el va livra această maşină. Nu o livrează conform contractului, va plăti despăgubiri. Eu nu vreau să se întâmple asta, eu sper să găsească pompă ca să aducă macaraua”, a mai spus Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.