Aflată pe val, ACS Poli încearcă să se revanșeze la Botoșani pentru...

Aflată pe val, ACS Poli încearcă să se revanșeze la Botoșani pentru umilința din tur. Care e starea lotului pregătit de Ionuț Popa

0
DISTRIBUIȚI
acs poli fc botosani (6)
ACS Poli a cedat în tur cu Botoșaniul

ACS Poli și-a continuat în Cupă forma bună din campionat, acolo unde caută al cincilea succes consecutiv în acest sezon. Principala motivație a elevilor lui Ionuț Popa pe terenul lui FC Botoșani e legată de onoare, în tur gruparea timișoreană a încasat un 5-0 pe teren propriu.

”E o satisfactie pentru toți, sper să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să obținem rezultate cât mai bune. Întâlnim un adversar puternic, care joacă acasă foarte bine. Ne-au dat cu terenul în cap la Timișoara. Din păcate avem jucători accidentați, suspendați. Vom avea mulți juniori, patru-cinci în lot. E deja o modă. Și în Cupă au intrat doi, Mailat și Sîntean. Mergem în continuare pe această cale”. a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul nu va putea miza nici în jocul de luni, pe Pedro Henrique, Poparadu, Vădrariu și Scutaru, accidentați de ceva vreme. ”Îmi fac probleme pentru starea fizică a jucători. De prin minutul 60-70 parcă echipa nu a mai avut vâna respectivă. Ritmul dorit. Asta datorită deplasărilor lungi… vom încerca să facem recuperarea. Sper să dea rezultate și echipa să se prezinte într-o stare bună la Botoșani.


Unde vor evolua față de Cupă alți jucători. Vor avea șansa și alții să joace. Lotul nostru e restrâns numeric…”, a mai spus Popa.

Alte absențe care dau bătăi de cap bănățenilor sunt cele ale lui Bărbuț și Artean, ultimul integralist în tur. Ambii suspendați pentru cumul de galbene. Mai mult, Ionuț Popa nu poate să-l aibă pe bancă pe atacantul elvețiano-albanez prezentat deja, Fabian Lokaj, pentru că încă nu i-a venit cartea verde. ”Mâine și poimâine mă voi decide asupra liniei de mijloc. Sunt mai multe variante, Șeroni, Popovici, Roșu, jucători care pot să fie titulari”, a punctat Popa. Echipa timișoreană vrea să facă mâine un antrenament la Bistriția, unde ACS Poli va înnopta.

Eșecul din Cupa României al moldovenilor l-a surprins pe antrenorul bănățenilor. ”Nici nu mă gândeam că nu câștiga la Afumați… Le amintesc jucătorilor că am pierdut la scor aici și nu ne-a convenit. Am jucat atunci duminica seara târziu ne-au programat, pe când Steaua și Iași nu. Noi puteam să jucăm în aceeași zi… Mie mi se pare lucrătură, în sensul programării”, a conchis Popa. Despre situația financiară antrenorul a mai precizat că ”bine ar fi ca echipa să fie motivată. Atât înainte, cât și după joc, am primit asigurări că echipa va primi… măcar un salariu”. Timișorenii merg de această dată cu autocarul în nord-estul țării.

Iulian Roșu: Ne dorim să ajungem okay la Botoșani

Unul dintre jucătorii care va intra probabil pe teren în Moldova e ex-astralul Iulian Roșu. ”Mă bucur că am reușit să ne calificăm și nu am avut parte de o surpriză neplăcută. E a patra victorie la rând. Îmi doresc să nu rămână singura și să mergem cât mai departe, precum în Cupa Ligii. Ne dorim să ajungem okay la Botoșani, să nu avem probleme legate de starea de oboseală. Când intri pe teren nu mai contează oboseala. Sunt încrezător în colegii mei și uniți vom aduna rezultate bune… Eu îmi văd de treaba și mă dăruiesc atunci când intru”, a spus și mijlocașul lui ACS Poli.

Partida FC Botoșani – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 20.30, în etapa a XIV-a a Ligii I. Moldovenii sunt pe locul 4 în Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.