Alertă la granița de vest: grup de migranți, prins înainte de a...

Alertă la granița de vest: grup de migranți, prins înainte de a trece în țara vecină. Pe unde încercau să iasă din România

0
DISTRIBUIȚI

nigerieni-migranti-640x384

O nouă captură de migranți făcută de polițiștii de frontieră timișeni. De această dată, grupul de persoane a fost prins chiar înainte de a trece granița fraudulos în Ungaria.

Ieri seară, polițiștii de frontieră timișeni împreună cu jandarmii, au depistat, cu ajutorul camerelor cu termoviziune, un grup format din 12 persoane, care se apropia de frontiera cu Ungaria, în zona Cenad.

Imediat, echipele mixte au declanşat o acţiune specifică în urma căreia au depistat, la aproximativ 200 m de linia de frontieră cu Ungaria, 12 persoane.


Grupul de persoane a fost preluat şi transportat la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări. În cadrul primelor verificări, s-a stabilit că grupul este format din șapte cetăţeni irakieni, patru turci şi un sirian, nouă adulţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 50 ani, respectiv trei minori cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele 12 persoane urmând a fi predate unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, în vederea luării măsurilor legale.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.