Alexandra Uşurelu a lansat DVD-ul „Simfonic Pur” şi revine cu un nou...

Alexandra Uşurelu a lansat DVD-ul „Simfonic Pur” şi revine cu un nou concert la Timişoara. Vezi cine mai cântă la Time To Folk

0
DISTRIBUIȚI
Alexandra Uşurelu revine cu un nou concert la Timişoara, în cadrul evenimentului Time To Folk
Alexandra Uşurelu revine cu un nou concert la Timişoara, în cadrul evenimentului Time To Folk

Amatorii de muzică folk din Timişoara sunt invitaţi la evenimentul Time To Folk, care va avea loc în 14 octombrie, de la ora 18.00, în Parcul Poporului.

Printre artiştii invitaţi se numără şi Alexandra Uşurelu, care a declarat că se simte bucuroasă fiindcă are ocazia să revină pentru a 6-a oară în concert în acest an în Timişoara. La sfârşitul lunii august, Alexandra Uşurelu a lansat printr-un concert special susţinut la Bucureşti, DVD-ul „Simfonic Pur“. „PUR” este primul concert lansat de Alexandra Uşurelu în format DVD.


Filmat în ianuarie 2016, în timpul spectacolului simfonic susţinut la Teatrul Naţional Bucureşti, materialul video va fi disponibil şi în format Blu-ray, în ediție limitată. Primul material video lansat de Alexandra Uşurelu se bucură de prezenţa unor invitaţi speciali: Dan Byron, Mircea Vintilă, actorul Flaviu Crişan şi grupul vocal Blue Noise. DVD-ul oferă o prestaţie de excepţie a Alexandrei împreună cu band-ul său şi Muse Orchestra, ce conține 14 cântece live, un interviu al Alexandrei şi videoclipul cântecului „Suflet, rămâi pur”, cântat în premieră pe scena Teatrului Național.

Alexandra Uşurelu este apreciată pentru vocea caldă, curată şi blândă, ce cântă despre oameni şi emoţii, nu despre lucruri şi întâmplări, cu o sensibilitate aparte. Primul său album de studio, „La capătul lumii”, a câştigat distincţia „Cel mai bun album al anului 2015”, după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune şi s-a distribuit într-un an de la lansare în peste 10.000 de exemplare fizice şi în format digital, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

Alături de ea, pe scena evenimentului Time To Folk vor mai susţine concerte Emeric Imre, Pragu De Sus şi Horia & Flores, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.