Alina Gorghiu, anunț de ultimă oră privind candidatura sa în Timiș. Ce...

Alina Gorghiu, anunț de ultimă oră privind candidatura sa în Timiș. Ce transmite filialei conduse de Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI
robu-gorghiu-aripi
Alina Gorghiu i-a transmis lui Nicolae Robu că filiala trebuie să fie și mai bună Foto Adrian Pîclișan

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a venit, în această seară, cu noi precizări privind candidatura sa în Timiș, răspunzând unei întrebări a jurnalistului Radu Tudor, care a avut-o ca și invitat special al emisiunii ”Punctul de Întâlnire” de la Antena 3.


Vă reamintim că liberalii timișeni au votat în Biroul Permanent Județean ca primul loc de pe lista lui Senat să fie ocupat de Gorghiu în locul lui Vasile Blaga.

”Am spus că voi fi ultima care îmi voi anunța candidatura, însă sunt onorată de propunerea colegilor mei din Timiș. Este o filială puternică care poate deveni și mai puternică. E o filială care a muncit foarte mult ca Timișoara să devină capitală europeană culturală și îl felicit pe primarul Robu că a reușit să facă acest proiect să devină realitate. Voi vedea săptămâna viitoare, voi lua această decizie dacă merg în Timiș. Joi se vor valida 80% din județe”, a declarat Gorghiu. Anterior, aceasta a declarat că ”le-am spus colegilor mei: eu nu merg într-o filială bună. Încerc să maximizez rezultatul acolo unde i-a fost PNL-ului mai greu”. La alegerile locale, PNL a câștigat Timișoara, dar la votul politic de la Consiliul Județean Timiș, liberalii au fost pe locul doi după PSD.

Liderul liberalilor a susținut că dacă împotriva sa va fi începută urmărirea penală ”categoric da, voi demisiona(…)PNL a spus clar – credem în prezumția de nevinovăție, dar suntem un exemplu pentru cetățenii din România. Dacă îți începe urmărirea penală faci pasul în lateral”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.