Antrenoarea de fitness care o pregătește pe Kim Kardashian vine la Timișoara

Antrenoarea de fitness care o pregătește pe Kim Kardashian vine la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

14803161_10157603149335065_1738881846_o

Kinga Sebestyen este una dintre cele mai cunoscute românce în străinătate, după ce a devenit trainerul personal al unor vedete de la Hollywood. De asemenea, e cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din România. Mâine, antrenoarea celebrei Kim Kardashian va ține la Timișoara o clasă specială Kangoo Jumps, de la ora 18:30.

Joi, timișorenii pot participa la un antrenament coordonat de către aceasta. ”Locația aleasă pentru desfășurarea unei clase speciale, în cadrul turneului Kangoo Jumps slăbește sănătos, este Smartfit Studio 2, Calea Buziașului nr. 11. Aici, cea care a introdus fenomenul Kangoo Jumps în România, o personalitate emblematică atunci când vine vorba de sport, va fi întâmpinată de către echipa Smartfit: Simona Petrovici, Mihaela Achimenț și Alex Giuroiu.


Cei trei instructor certificați îi împărtășesc valorile și cred cu tărie în beneficiile unui antrenament neconvențional și destul de controversat. La evenimentul care promovează pierderea în greutate într-un mod sănătos, prin Kangoo Jumps, sunt invitați toți iubitorii și cei care sunt în permanentă căutarea de provocări și nu au mai practicat niciodată antrenamentul pe ghete. Pentru fiecare dintre cele două categorii Kangoo Jumps România și gazdele au pregătit surprize”, transmit organizatorii evenimentului. Detalii despre eveniment se pot obține apelând 0723.348.239. Participarea e condiționată de achitarea unei taxe de 10 lei, pentru închirierea ghetelor (rezervarea se face telefonic apelând 0741.332.000).

La Smartfit s-au mai organizat de-a lungul timpului maratoane pe ghete, dar este prima dată când coordonarea clasei este asigurată de Kinga Sebestyen. „Este o bucurie să putem strânge la noi în sală atât de mulți oameni frumoși! Sunt sigură că mulți dintre cei prezenți joi vor veni și de dragul nostru și din respect pentru stilul lor de viață și pentru că iubesc mișcarea, atunci când aceasta se realizează în condiții de maximă siguranță, eficiență, profesionalism și mereu cu zâmbetul pe buze. Sunt onorată că una dintre persoanele care m-a inspirit de-a lungul carierei mele, Kinga, ne va fi alături, mie și colegilor mei”, declară Simona Petrovici, instructor Kangoo Jumps la Smartfit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.