Aproape 2.000 de firme din Timiș, premiate în cadrul Galei Excelenței în...

Aproape 2.000 de firme din Timiș, premiate în cadrul Galei Excelenței în Afaceri. Ce trofee inedite au fost oferite în acest an FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-724603269">

topul-firmelor-2016-2

Ediția din acest an a celui mai important eveniment economic din vestul țării s-a încheiat cu succes, aseară. În total, peste 1.700 de afaceri, cele mai bune din județul Timiș, au fost premiate în cadrul Topului Firmelor pentru 2015, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, clasamentul Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul trecut reunește 8.554 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din 28.567 de firme care au depus bilanțul contabil. Dintre acestea, au fost evidențiate 1.743 de firme care au reușit să se claseze pe locurile I, II și III. Un număr de 241 de firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri, în ultimii patru ani, au fost recompensate cu Distincția de Excelență, iar 119 firme care s-au clasat pe primele trei locuri, în ultimii șase ani, cu Trofeul de Excelență.

Florica Chiriță, directorul executiv al CCIA Timiș, a precizat, aseară, că au fost oferite și trei distincții speciale în acest an, pentru prima dată. „Avem ca noutate trei premii – Trofeul de Excelență pentru Competitivitate Investițională, care a ajuns la Clubul European de Afaceri, Trofeul de Excelență pentru cel mai inovativ start-up, câștigat de un tânăr care imprimă țesut uman cu ajutorul unei bio-imprimante 3D, și un premiu oferit Uniunii Sârbilor din România, pentru multiculturalitate. Această ediție aduce nou mai mulți participanți, s-au clasat mai multe firme pe primele trei locuri, dar sunt și în sală mai mulți, cu 150”, a explicat Florica Chiriță.

La eveniment au participat și Alina Gorghiu, președintele PNL, primarul Nicolae Robu, care a încurajat firmele să sprijine financiar proiectul Timișoara – Capitală Culturală Europeană în anul 2021, dar și prefectul Mircea Băcală, care le-a transmis antreprenorilor să crească salariile angajaților, dacă își gestionează corect profiturile. Participanții la Topul Firmelor s-au bucurat de momente artistice și de un concert susținut de Corina Chiriac. În total, peste 800 de persoane au participat la Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.