Aproape 28 de milioane de euro, disponibile pentru microîntreprinderile din vestul țării...

Aproape 28 de milioane de euro, disponibile pentru microîntreprinderile din vestul țării care depun proiecte cu finanțare europeană. Pentru ce pot primi bani

0
DISTRIBUIȚI
euro
Microîntreprinderile din vestul țării pot obține finanțare nerambursabilă.

Vești bune pentru microîntreprinderile din vestul țării, care pot depune proiecte pentru a obține finanțare nerambursabilă până spre finalul lunii ianuarie a anului viitor. În total, aproape 28 de milioane de euro sunt disponibile la nivelul Regiunii Vest în cadrul apelului de proiecte destinat finanțării microîntreprinderilor.

Finanțare nerambursabilă de până la 200.000 euro pentru un proiect

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest anunță că cererile de finanțare se mai pot depune până la data de 25 ianuarie 2017, această perioadă dedicată depunerii proiectelor poate fi redusă doar în cazul în care bugetul apelului se consumă mai devreme.


Potrivit reprezentanților ADR Vest, proiectele care obțin cel mai bun punctaj vor primi finanțare, iar cererile se depun doar prin o aplicație electronică disponibilă AICI!

„Proiectele care pot primi finanțare în cadrul acestei priorități de Investiții, 2.1.A, vizează activități de construire, modernizare, extindere a spațiilor de producție sau prestare servicii, precum și dotarea acestora cu active corporale si necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line. Aceste proiecte trebuie să fie implementate în mediul urban pentru a fi eligibile. Valoarea eligibilă a unui astfel de proiect trebuie să fie de minimum 25.000 euro. Cuantumul finanțării nerambursabile solicitate nu poate depăși 200.000 euro pentru un proiect – sumă stabilită prin schema de minimis. Contribuția solicitantului la finanțarea investiției trebuie să fie de minimum 10% din valoarea eligibilă a investiției”, comunică ADR Vest.

Până la începutul acestei luni, 46 de proiecte au fost depuse spre finanțare la nivelul Regiunii Vest. Acestea cumulează o valoare a finanțării nerambursabile de 7,37 milioane de euro și reprezintă 26,74% din alocarea financiară regională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.