Norii au acoperit și Știința. ASU Politehnica nu trece nici de Sepsi...

Norii au acoperit și Știința. ASU Politehnica nu trece nici de Sepsi Sf. Gheorghe și își complică existența în Liga a II-a GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1887717146">
ASU Poli a forțat în van pe final
ASU Poli a forțat în van pe final

Nici revenirea pe arena ”Știința” nu a ajutat-o pe ASU Politehnica să obțină măcar un punct cu revelația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Timișorenii au cedat din nou pe teren propriu, scor 0-1, și vor rămâne cel puțin încă o rundă în zona roșie a B-ului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuț Ursu în repriza secundă.

Alb-violeții au început avântat partida de pe ”Știința”, acolo unde și circa o mie de fani pot crea o presiune pe adversar. După doar patru minute apare o ocazie importantă. Bădăuță deviază pentru Țugui, dar acesta trimite imprecis din fața porții. Oaspeții amenință prin Plămadă, cinci minute mai târziu și au o șansă foarte mare prin același jucător peste alte zece minute. Jocul părea alert, dar ocaziile au început apoi să dispară. În principal datorită terenului moale, afectat de vreme. ASU Poli a mai avut doar două șanse notabile în prima parte. Ambele prin Bădăuță. La ultima, în minutul 45, atacantul putea să-l servească pe colegul Blănaru, dar a ales să șuteze la colțul lung, acolo unde l-a remarcat pe Niczuly.

Nici partea secundă nu a fost foarte spectaculoasă. Abia în minutul 69 alb-violeții puteau sparge ghinionul, dar reluarea lui Taub în urma unei centrări a fost pe lângă țintă. Sepsi avea să dea lovitura peste cinci minute, în urma unui corner respins greșit. Mingea a fost plimbată ca la biliard și Ursu a convertit faza într-un gol de trei puncte. Oaspeții, încurajați de o micuță galerie, au reușit să controleze până spre final. În ultimele minute elevii lui Sorin Brîndescu au forțat, dar nu au avut succes. Mai întâi Telescu (min. 88) trimite cu capul pe lângă, fiind incomodat. Apoi a fost nevoie de intrarea tânărului Neamțu pentru un șut sănătos pe spațiul porții, scos greu de Niczuly de sub transversală. În fine, centralul Denis Haidiner a intrat în colimator după ce nu a acordat ceea ce trebuia să fie cel puțin o lovitură indirectă în careu pentru gazde, Taub fiind atacat periculos.

S-a încheiat 0-1 și nici revenirea pe ”Știința” nu a adus raze de soare pentru ASU Politehnica în campionat. ”Băieții în ghete” rămân cu o situație complicată în clasament, doar opt puncte în 11 runde, la patru distanță de salvare.

ASU Politehnica Timișoara: Mitrea – Motreanu, Telescu (cpt.), Todorov, Taub – D. Constantinescu (81 Neamțu) – Teuț (66 Bilia), Birău, Țugui (76 Mărgărit), Blănaru – Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Burlacu, Ursu, Damian, Dumbravă (86 Tofan) – P. Chiș, Țuțu (63 Mitra), Minciună, Huiban (81 Țepeș) – Hadnagyi (cpt.), Plămadă. Antrenor: Valentin Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.