ASU Politehnica se gândește la schimbările din iarnă. Ce spune Marius Cociu...

ASU Politehnica se gândește la schimbările din iarnă. Ce spune Marius Cociu despre țintele alb-violeților

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu trebuie să îndeplinească și rolul de psiholog la ASU Poli
Marius Cociu (al treilea de la stânga) a vorbit despre un lot mai ”matur”

Rezultatele sub așteptări din acest tur al Ligii a II-a îi determină pe cei de la ASU Politehnica să se gândească la întăriri. Marius Cociu, managerul sportiv al alb-violeților, a recunoscut că se dorește aducerea mai multor jucători experimentați. Nou promovata timișoreană s-a bazat începând cu Liga a III-a pe tineri care erau dispuși să accepte salarii mai mici.

Doar 8 puncte a adunat până acum ASU Poli în B iar dacă Pâncota e exclusă timișorenii rămân fără victoria din meciul direct. Sub comanda lui Sorin Brîndescu evoluează cu preponderență jucători tineri și foarte tineri, doar Telescu și Bilia depășind borna de 30 de ani. În aproape fiecare meci din acest sezon adversarii bănățenilor au avut un plus în jucătorii ”bătrâni”, foarte importanți la acest nivel.


Moda ar putea fi preluată de trupa de la Baza 2.

”Sigur că vom urmări. Jucătorii care vin trebuie să respecte principiile noastre… Am vrea să se aducă 2-3 jucători cu experiență. Aici e o problemă. Băieții sunt extraordinari, nu avem ce să le reproșăm în ceea ce privește comportamentul lor și seriozitatea la antrenamente. Dar e nevoie și de altceva. Avem ținte stabilite, dar nu putem să le spune numele acum”, a spus Marius Cociu pentru PRESSALERT.ro. Conducătorul de la ASU Poli a negat variantele Dragoș Săulescu și Monel Cârstoiu (ambii Sebiș) nume avansate de tmsport.ro ca posibile întăriri. În perioada ”județeană” ASU Poli a apelat la mai mulți veterani pentru a ”urni” echipa, așa cum a fost cazul lui Leonard Naidin în Liga a IV-a.

Parcurs înfluențat de deciziile arbitrilor

ASU Poli a fost depășită clar în unele jocuri, dar chiar și așa ”Băieții în ghete” puteau scoate mai multe puncte dacă deciziile de la ”centru” sau ”margine” erau altele, este de părere managerul sportiv. ”Noi suntem o echipă mică, acesta e adevărul. Nu avem ce să reproșăm arbitrei (n.r. Ionela Peșu) la jocul cu Juventus. Doar acea fază din finalul primei reprize, a fost penalty clar la Bădăuță și trebuia și cartonaș roșu. La 1-2 cu om în plus, nu știu, poate tot pierdeam… Iar la Afumați din minutul 41 am jucat în zece pentru acea intrare a lui Giuricici care era de galben. A fost și acel penalty împotriva noastră de la meciul cu Foresta, se adună”, a subliniat Cociu.

Următorul joc al lui ASU Poli va fi sâmbătă (ora 15.00) cu Olimpia Satu Mare pe ”Știința”. ”Nu va fi ușor în continuare, deși am spus că vin adversari mai pe măsura noastră. Sperăm totuși ca o perioadă bună să înceapă de sâmbătă”, a conchis Marius Cociu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.