ASU Politehnica, montată pe visul Cupei. Cum va aborda Petre Grigoraș, antrenorul...

ASU Politehnica, montată pe visul Cupei. Cum va aborda Petre Grigoraș, antrenorul lui Pandurii, jocul de pe ”Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli, din nou pe ”Marele oval”
ASU Poli, din nou pe ”Marele oval”

”Băieții în ghete” speră să fie surpriza 16-imilor de finală ale Cupei României după parcursul dezamăgitor din Liga a II-a. ASU Politehnica întâlnește Pandurii Tg. Jiu într-un meci considerat special de fanii alb-violeți. E prima partidă oficială cu o grupare de Liga I de la startul proiectului susținut de galerie iar totodată echipa de pe ”Știința” revine pe ”Dan Păltinișanu” după ce nu s-a bucurat de o audiență mare aici în B.

Egalul cu Satu Mare poate fi punctul de plecare pentru un moral mai bun al echipei văzute clar cu a doua șansă. ”Rulăm toți jucătorii, de aia avem un lot numeros și sperăm să scoatem maximum. Asta nu înseamnă că neglijăm meciul de Cupă sau cel de la Călărași, amândouă sunt foarte importante. În Cupă ne dorim să mergem mai departe, să aducem o bucurie suporterilor noștri, care sunt meci de meci alături de noi. La Călărași e un meci unde ar fi cazul să luăm puncte din deplasare. Sper să fie motivant pentru ei meciul de Cupă. E cu două tăișuri, pentru că asta ne-a lipsit nouă în acest campionat, unu-doi jucători cu experiență, să fii jucat la Liga I sau a II-a, să ne dea puțină încredere, siguranță și echilibru echipei. Sperăm să nu se întoarcă împotriva noastră, să spunem că cei din Liga I au fost mulți jucători cu experiență și noi nu avem nicio șansă.


Noi ne vom lua la luptă cu ei și, vedem. Cel mai bun să câștige”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli. În principiu, cu excepția portarului Alin Constantinescu, restul timișorenilor sunt apți medical.

”Nu știu la ce să mă aștept, noi ne dorim să avem rezultate mai bune și să aducem lumea la stadion. Sunt conștient, toți suntem, că rezultatele negative îndepărtează lumea, dar noi muncim, încercăm să remediem această situație, vedem dacă și reușim. Ne dorim să fie în număr cât mai mare, pentru că noi mereu am avut nevoie de sprijinul lor și acesta a fost atuul nostru principal”, a mai precizat tehnicianul lui ASU Poli despre prezența fanilor pe ”Dan Păltinișanu”.

Insolventă, dar încă puternică

De partea cealaltă Pandurii e cea mai recentă membră a grupului de echipe intrare în insolvență. Gorjenii au încheiat turul Ligii I pe locul 7, ”la marginea” play-off-ului, dar constituie în continuare un grup puternic, cel puțin până în iarnă. Sub comanda lui Petre Grigoraș se află nume precum Lucian Sânmărtean sau Claudiu Voiculeț. Președintele Narcis Răducan ar putea părăsi și el gruparea dacă nu e plătit. ”Eu sunt convins că vom face totul ca să ne calificăm, eu știu și ambițiile lui Petre Grigoraș, de a merge mai departe în ambele competiții. E un trofeu important. Suntem un club care nu putem spune că avem vitrina plină de trofee. Nu ne e indiferent. Orice oportunitate de a ne face fericiți suporterii o vom accesa. Sigur că vor interveni și schimbări, dar asta nu înseamnă că e competiția numărul 2”, a spus Narcis Răducan.

Tehnicianul ”pandurilor” a confirmat că are ambiții în competiția KO. ”Am și spus-o conducerii, vreau să tratez foarte serios Cupa României. E posibil să fac 2-3 schimbări, maxim patru. Aș vrea să tratez competiția extrem de serios. Aș fi dorit să rămânem la București, pentru a pleca direct la Timișoara… Nu o să trimit sub nici o formă echipa a doua sau să folosesc nu știu ce juniori”, e vestea mai puțin bună anunțată de Petre Grigoraș pentru ”Băieții în ghete”. ASU Poli are chiar doi jucători împrumutați de la olteni, Dănăricu și Mărgărit.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Pandurii Tg. Jiu are loc mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în 16-imile Cupei României. Intrarea e generală și un bilet costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.