ASU Politehnica speră să-și refacă moralul în meciul cu Olimpia Satu Mare....

ASU Politehnica speră să-și refacă moralul în meciul cu Olimpia Satu Mare. Ce veste bună au primit oaspeții înainte de deplasarea la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-sepsi-5
ASU Poli caută a treia victorie în campionat

Situația ”Băieților în ghete” e îngrijorătoare după 12 runde în Liga a II-a. ASU Politehnica riscă să se afunde în zona retrogradării dacă nu obține puncte în următoarele jocuri. Timișorenii speră ca revirimentul să aibă loc începând de sâmbătă, când pe ”Știința” e așteptată Olimpia Satu Mare, grupare pe care alb-violeții au întâlnit-o des în jocuri-test.

”E un joc greu, ca toate celelalte. Noi sperăm să îmbunătățim ceva în jocul nostru, ca să ne schimbăm puțin moralul. Suntem puțin prăbușiți din acest punct de vedere. Mergem cu entuziasm la fiecare joc, dar nu reușim să facem puncte și asta ne descurajează și demoralizează. Sperăm să schimbăm ceva, să putem să avem mai multă încredere în noi. Ei au un moral bun și au și jucători valoroși, o echipă omogenă. Au și experiență la acest nivel”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Poli despre ”Oli”.

Cu sătmărenii, alb-violeții au o o relație de amiciție la nivel de galerii iar în perioada în care Tiberiu Csik era tehnicianul Olimpiei s-au legat mai multe jocuri amicale.


Precum acel 2-2 din iarna trecută de la Timișoara. ”Am jucat și în Liga a IV-a și a III-a și au simțit băieții pe pielea lor că nu sunt cu nimic superiori nouă. Dar vedem că realitatea Ligii a II-a ne arată altceva în acest moment. Ne îngrijorează că nu putem să facem puncte și ne uităm înainte cu speranță…”, a mai spus Brîndescu.

Singurul absent al bănățenilor pentru partida de sâmbătă e portarul Alin Constantinescu, indisponibil o perioadă mai lungă de timp. Brîndescu a răspuns și la informațiile cu privire la numele unor jucători doriți la ASU Poli: ”Sunt la nivel de zvonuri, normal atunci când treaba nu merge oricine îi mai bun, chiar și antrenorul sau alți jucători. Noi chiar ne-am dori câțiva jucători care să aducă un plus. Dar ne-am dori jucători cu experiență la acest nivel. Pentru că jucători pe care să-i creștem avem destui. Dar avem nevoie de jucători care să ne țină spatele să spun așa. Să le dea puțin curaj acestor tineri, care joacă bine, dar nu au acea constanță sau continuitate. Toată lumea știe condițiile financiare…”.

Olimpia își revine și financiar

Pe lângă faptul că au trecut cu 3-0 de UTA în runda trecută și ocupă locul 6 în clasament, jucătorii Olimpiei Satu Mare și-au primit o parte din datorii și clubul din nord-estul țării pare să se pună pe picioare în viitorul apropiat.

”Meciul cu ASU va fi unul dificil, echipele sunt sensibil egale valoric în Liga 2, iar Poli este o echipă cu tradiţie, care merită să fie respectată! Noi avem aşteptări să scoatem maxim din fiecare meci, să creştem ca joc, ca echipă şi fiecare individual”, a spus despre jocul de sâmbătă Bogdan Andone, antrenorul Olimpiei, pentru satumareonline.ro.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Olimpia Satu Mare se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe Arena ”Știința”, în runda 13 a B-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.