Bărbat beat, implicat într-un accident pe strada Vinului. Ce probleme le-a pus...

Bărbat beat, implicat într-un accident pe strada Vinului. Ce probleme le-a pus polițiștilor

0
DISTRIBUIȚI

alcooltest politia rutiera

Strada Vinului din Recaș a fost aseară scena unei serii de incidente în care au fost implicate un autoturism, un moped și… câteva oi. Polițiștii au fost sesizați de producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.


Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe strada Vinului, iar la un moment dat ar fi acroșat mai multe ovine, care se aflau pe partea carosabilă.

Acesta nu a fost singurul incident, pentru că autoturismul ar fi fost lovit din spate de un moped care se deplasa pe aceeași direcție, al cărui șofer, un bărbat de 48 de ani, nu a respectat distanța corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa.

Polițiștii au procedat la testarea celor doi șoferi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 48 de ani rezultând valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.