Bărbat înarmat cu un pistol, filmat încercând să jefuiască un club din...

Bărbat înarmat cu un pistol, filmat încercând să jefuiască un club din Timișoara. Vezi anunțul incredibil al Poliției la aproape 24 de ore de la incident VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

tentativa-de-jaf-armat-la-cafe-dielli3

Un bărbat înarmat cu un pistol a fost surprins de camerele de supraveghere, duminică dimineața, în timp ce încerca să jefuiască un club din Timișoara. Atacul s-a petrecut dimineața, la ora 6,28, în cafe-clubul Dielli, aflat la intersecția Căii Aradului cu strada Liniștei, conform celor de la voceatimisului.ro. Pe imagini se observă un bărbat care intră în club pe lângă femeia de serviciu care spăla pe jos lângă ușă. Suspectul avea mânuși pe mâini și când a intrat s-a asigurat că nu vine nimeni în spatele său.

Chiar dacă avea fața acoperită cu o cagulă și glugă pe cap, a avut grijă să evite camera de supraveghere de la intrare, mergând cu capul aplecat.


S-a dus direct spre barmanița care era întinsă pe o canapea și vorbea la telefon. Bărbatul a scos de la spate un pistol și i-a cerut banii tinerei. Aceasta s-a îndreptat spre bar, a apăsat butonul de panică, după care a  încercat să scape. Agresorul a vrut să-i smulgă telefonul din mână, dar tânăra l-a îmbrâncit și și-a băgat mobilul în buzunar. Bărbatul i-a fluturat pistolul prin față, după care a plecat, urmat îndeaproape de tânără care a ieșit până-n fața barului, după ce, anterior, femeia de serviciu a ieșit din bar și a ținut ușa deschisă când a văzut ce se întâmplă. Totul a durat doar câteva zeci de secunde.

Deși incidentul s-a petrecut duminică dimineața, nimeni nu a sunat la 112 ca să alerteze autoritățile după incident Purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, Mirela Drăghicioiu a declarat pentru PRESSALERT.ro ”în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care au fost făcute publice, polițiștii secției 4 Timișoara s-au sesizat din oficiu, în acest moment (luni dimineața, ora 00,30, n.a.) deplasându-se de urgență la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-ar fi produs evenimentul. Până în prezent nu există nicio reclamație cu privire la acest eveniment”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.