Capturi importante după o operațiune a polițiștilor de frontieră împotriva contrabandiștilor

Capturi importante după o operațiune a polițiștilor de frontieră împotriva contrabandiștilor

0
DISTRIBUIȚI

dsc_0099

Poliţiştii de frontieră caraşeni, ajutați de jandarmi, au efectuat, miercuri, mai multe percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu produse accizabile. Şase persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, în dosarul instrumentat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.

Miercuri dimineața au fost efectuate nouă percheziții, la domiciliile și sediile a șase cetăţeni cu vârste cuprinse între 45 şi 60 de ani.


”În urma percheziţiilor, au fost descoperite 840 pachete de ţigări netimbrate, alcool, erbicid, cafea, dar şi diferite sume de bani (14.950 lei, 8.430 euro, 950 dolari, 250 lire sterline, 200 franci elveţieni, 6.000 coroane suedeze) care au legătură cu cauza. Bunurile, în valoare de aproximativ 16.460 lei şi sumele de bani au fost ridicate în vederea confiscării, şase persoane sunt cercetate pentru contrabandă, totodată fiind emise un număr de trei mandate de aducere. Cercetările continuă urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara, Petre Ionuț Nicola.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.