Cele mai frumoase fotografii realizate în AquaPark Arsenal, premiate. Cum sunt recompensați...

Cele mai frumoase fotografii realizate în AquaPark Arsenal, premiate. Cum sunt recompensați participanții

0
DISTRIBUIȚI
aquapark arsenal
Arsenal Park te invită la concurs.

Arsenal Park lansează o provocare celor care au trecut pragul, în acest an, uneia dintre cele mai importante atracții din județul Hunedoara. Este vorba de AquaPark Arsenal, inaugurat în iunie 2016, care a fost vizitat de mii de oameni în fiecare săptămână. Pentru că mulți oaspeți au surprins imagini la AquaPark Arsenal, cu atmosfera de distracție, dar și de relaxare care predomină în parcul acvatic, reprezentanții Arsenal Park doresc să premieze cele mai frumoase fotografii.

Ce premii sunt puse la bătaie

Astfel, este organizat un concurs foto care va fi desfășurat în perioada 1 – 8 octombrie.


Concurenții se pot înscrie pe adresa de e-mail info@aquaparkarsenal.ro prin trimiterea unei fotografii realizate la AquaPark Arsenal, alături de informațiile legate de concurent (nume, prenume, vârstă, număr de telefon).

Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Arsenal Park si pe Instagram în perioada 10 – 12 octombrie, când va avea loc o sesiune de voturi online. Concursul se adresează tuturor clienților AquaPark Arsenal, având vârsta cuprinsă între 18 și 70 ani.

Premiile puse la bătaie constau în câte o invitație dublă de o zi la AquaPark și acces dublu la Aventura Park Arsenal (tiroliană, PowerFan Jumps și traseele de cățărare). Mai multe informații despre concurs sunt disponibile AICI!

Arsenal Park este un complex turistic de vacanţă cu 3 stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 88 de hectare pe care se întinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină. Prin realizarea obiectivelor precum AventuraPark Arsenal, AquaPark Arsenal, SkatePark, Patinoar și amenajarea Turnului de Apă Arsenal, Arsenal Park a devenit cel mai mare parc de distracții din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.