Circulația tramvaielor, blocată timp de zeci de minute la Timișoara. Vezi ce...

Circulația tramvaielor, blocată timp de zeci de minute la Timișoara. Vezi ce s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2072565221">

14795834_1316145211785926_731460543_o

Circulația tramvaielor pe linia 9 din Timișoara a fost blocată, astăzi la prânz, timp de mai multe zeci de minute, iar călătorii au fost nevoiți să își continue drumul pe jos. Trei garnituri și-au întrerupt călătoria pe Bulevardul Dâmbovița după ce un șofer și-a parcat mașina la întâmplare.

Șoferul, pentru că era dornic să meargă în Piața Flavia și pentru că nu a găsit uj loc de parcare, și-a lăsat autoturismul pe linia de tramvai, fără să țină cont că va da peste cap circulația tramvaielor.

La scurt timp, blocajul s-a produs. Trei tramvaie au rămas pe linie. Vatmanii au claxonat minute în șir, însă în zadar. Sătui să aștepte, mai mulți călători au coborât din tramvaie și și-au continuat călătoria pe jos.

O persoană a sunat la Poliție iar un echipaj de la Rutieră a venit la fața locului. Pentru că deja circulația tramvaielor era blocată de zeci de minute, mai mulți oameni au reușit să tragă puțin mașina de pe șine.

În cele din urmă, tramvaiele și-au putut relua circuitul, însă au fost nevoite să circule cu viteză extrem de redusă pe acea porțiune. Șoferul care a dat peste cap traficul tramvaielor se va alege, cel mai probabil, cu o amendă pentru parcare neregulamentară.

Potrivit oamenilor care locuiesc în zonă, astfel de incidente au loc aproape în fiecare sfârșit de săptămână, din cauza celor care merg în piață, dar nu le pasă unde își lasă mașinile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.