Concert aniversar alături de proiectul timişorean Trompetre. Vezi când va avea loc

Concert aniversar alături de proiectul timişorean Trompetre. Vezi când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI
Petre Ionuţescu şi prietenii săi din proiectul Trompetre vor susţine un concert extraordinar la Jimbolia
Petre Ionuţescu şi prietenii săi din proiectul Trompetre vor susţine un concert extraordinar la Jimbolia

Proiectul muzical timişorean coagulat sub numele de Trompetre şi prietenii va susţine un nou concert extraordinar, la Biserica Catolică din Jimbolia, miercuri 5 octombrie, de la ora 18.00, evenimentul fiind prilejuit de aniversarea a 15 ani de existenţă a societăţii de caritate Blythswood Banat.

Proiectul muzical pus la cale de Petre Ionuțescu a lansat în acest an albumul de debut „Maria Radna Live” prin două concerte de muzică ambientală care au avut loc la Domul Catolic din Timişoara şi la  Mănăstirea Maria Radna.


În vara anului trecut, în cadrul manifestărilor dedicate inaugurării bisericii reabilitate de la Mănăstirea Maria-Radna din Lipova, a avut loc și un eveniment eclectic-experimental. Artiștii reuniți în jurul proiectului Trompetre au concertat acolo pe 15 august 2015, iar cavalul, fluierul, tulnicele, trompeta, tuba și psalterionul au dat evenimentului pete de culoare autohtone străvechi. Înregistrarea concertului de la Lipova s-a materializat într-un album, Maria Radna Live care conține 7 piese – compoziții originale, toate având ca punct de inspirație natura.

Trompetist, muzician și producător, Petre Ionuțescu este membru fondator al formațiilor Funky Growl, Blazzaj și fondator al asociației Romanian Brass Society. A colaborat cu nume importante de pe scena românească, precum Alexandrina, Thy Veils, Subcarpați sau Negură Bunget. Alături de el din Trompetre mai fac parte Matei Ionuţescu (tulnic), Sergiu Catană (instrumente de percuţie), Gabriel Almaşi (chitară, electronice), Marian Ştefan (pensulă), DJ K-lu (turntables, tulnic), Anghel Mailat 8bas), Andra Ioanaş (voce, tulnic), Mihail Bogdan (chitară, percuţii, tulnic) şi Mihai Piroi (tubă).

Intrarea la acest concert este liberă, iar cei care doresc să susțină centrele de zi ale asociației Blythswood Banat pot dona în urnele aflate la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.