Concert magic la Timişoara, la aniversarea a zece ani de existenţă a...

Concert magic la Timişoara, la aniversarea a zece ani de existenţă a trupei byron FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-185413991">
Turneul naţional prilejuit de împinirea a zece ani de existenţă a trupei byron a poposit la Timişoara
Turneul naţional prilejuit de împinirea a zece ani de existenţă a trupei byron a poposit la Timişoara

Turneul naţional prilejuit de împinirea a zece ani de existenţă a trupei byron a poposit sâmbătă seara la Sala Polivalentă a CCIAT, unde membrii trupei le-au oferit fanilor lor o seară de-a dreptul magică.

Seara a început cu un concert susţinut de Lizabett Russo, o tânărăr artistă originară din Brașov, dar stabilită de şase ani în Scoția, care a lansat până acum trei albume şi care a reuşit să fie pe placul spectatorilor aflaţi în sală. După acest recital, evenimentul a continuat cu apariţia celor de la Otherside, un grup bucureştean care a lansat albumul de debut, „Neverending”, în cursul lunii februarie a acestui an şi care a reuşit să smulgă aplauze sincere. Dealtfel, formaţia Otherside a fost invitată să susţină un concert în cadrul conferinţei Budapest Showcase Hub, care va avea loc între 16 şi 18 noiembrie în capitala Ungariei, trupa reprezentând ţara noastră, alături de cei de la Golan.

Concertul aniversar al celor de la byron, susţinut alături de fetele de la Muse Quartet, a fost „cireaşa de pe tort“ pentru o seară în care muzica bună a răsunat în Timişoara. „La Timișoara a fost magic. Nu din cauza sălii – prea mare pentru câtă lume am fi putut noi aduna, dar singurul loc în afară de Filarmonică în care există aprobare ISU pentru mai mult de 270 de persoane – sau a weekend-ului ales (în care amintirea Colectivului se insinua neagră și tristă), ci din cauza unui schimb de energii cum rar am întâlnit. Au fost câteva momente lungi între niște piese, în care ovațiile intraseră parcă în buclă. Cred că nu ni s-a mai întâmplat de la concertul de lansare Acoustic Drama din 2008. N-am putut continua cu al doilea bis pentru că un locatar din zonă fusese deranjat de «gălăgie» și chemase poliția. Dacă aflam cine e, îl invitam și pe el, jur“, spune solistul trupei, Dan Byron.

Foto: Anya Dimitrov

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.