Concerte de blues a la Cluj servite „direct din sticlă“: Straight From...

Concerte de blues a la Cluj servite „direct din sticlă“: Straight From The Bottle susţine două recitaluri la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Straight From The Bottle este o trupă ce oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personala şi verde-n faţă a muzicii blues
Straight From The Bottle este o trupă ce oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personala şi verde-n faţă a muzicii blues

Formaţia clujeană Straight From The Bottle are parte de o sumedenie de fani în oraşul nostru. După două concerte susţinute la sfârşitul lunii ianuarie şi încă un recital desfăşurat în luna august a acestui an, clujenii care abordează „texas blues” se pregătesc pentru încă o „dublă“ în oraşul nostru, urmând să fie prezenţi joi 13 octombrie de la ora 22.00 la Taverna, iar o zi mai târziu, vineri 14 octombrie, de la aceeaşi oră, la The Note Pub.

Straight From The Bottle este o trupă ce oferă o interpretare foarte intensă, directă, simplă, personală şi verde-n faţă a muzicii blues, fără ocolişuri, fără compromisuri, exact ca senzaţia oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă într-o după-amiază toridă de vară.


Trupa este alcătuită din Bogdan Mezofi – voce (Grimus), Andrei Gheo – bass (Fluturi pe Asfalt), Gabor Bajusz – tobe (Funkorporation) şi Bogdan Cristea – chitară (Aldo Blaga&Tzika Sax Orchestra). Bogdan Mezofi, solistul trupei Grimus a pus bazele acestei formaţii la Bistriţa, înainte de a ajunge la Facultate în Cluj, unde mai apoi a luat naştere Grimus. Acum patru ani a reluat și proiectul trupei de blues, Straight From The Bottle, o trupă de suflet, unde cei patru membri componenți se adună pentru a face cu totul altceva față de proiectele lor principale.

„E ca un fel de schimbare de peisaj, e un lucru pe care l-aș recomanda oricărui vocal, pentru că îți lărgește orizonturile, îți variază cumva modul de exprimare a vocii. E bine să experimentezi, să vezi și ce e în afara stilului tău, să dobândești cunoștințe mai vaste.”, spune Bogdan Mezofi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.