Copil în vârstă de doar o lună, ascuns de mamă la vama...

Copil în vârstă de doar o lună, ascuns de mamă la vama Cenad. Cum a încercat să-i păcălească pe polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

bebelus-ascuns-frontiera-vama-granita

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat un copil în vârstă de numai o lună, ascuns într-un microbuz de către părinții acestuia, care intenționau să îl scoată ilegal din România, pentru că nu avea documente de călătorie.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, la ora 00.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, unde s-au prezentat pentru a ieşi din țară șapte persoane, patru bărbați și trei femei, călătorind cu un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria.


La controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit ascuns deasupra unui bagaj, aflat între două persoane de pe scaunele din spate, un copil acoperit cu o patură.

În urma cercetărilor s-a stabilit că minorul, în vârstă de numai o lună, era însoțit de părinții săi, cetățenii români Camelia și Dorel V., care au declarat că l-au ascuns pe acesta deoarece doreau să ajungă în Italia și nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de călătorie. Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză și efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.