Creștere FABULOASĂ a traficului pe aeroportul din Timișoara după ce Ryanair și...

Creștere FABULOASĂ a traficului pe aeroportul din Timișoara după ce Ryanair și Blue Air au început să opereze. Vezi ultimele cifre

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-345823036">

aeroport timisoara terminal 1

Traficul de pasageri pe Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara a crescut cu 42% pe luna septembrie 2016 faţă de aceeași perioadă a anului trecut.  În septembrie s-a înregistrat cel mai mare număr de pasageri de la începutul anului şi până în prezent, respectiv 125.872 pasageri îmbarcaţi/debarcaţi pe aeroportul din Timişoara.

Creşterea traficului de pasageri se datorează atât începerii operării curselor aeriene spre noi destinaţii, respectiv Londra-Stansted, Berlin, Dusseldorf-Weeze, cât şi frecvenţelor de operare mărite ale RyanAir spre destinaţiile: Bucureşti, Milano-Bergamo, Bruxelles Charleroi, Frankfurt-Hahn.

„Estimăm că la data de 31 decembrie 2016 pe aeroportul Timişoara se va înregistra un trafic anual de 1.150.000 pasageri, în creştere cu 24% faţă de numărul de pasageri îmbarcaţi/debarcaţi pe aeroportul din Timişoara în 2015”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.