Doar 225 de candidați înscriși pentru cele 290 de posturi de directori...

Doar 225 de candidați înscriși pentru cele 290 de posturi de directori și directori adjuncți din școlile din Timiș. Ce probleme sunt la sate

1
DISTRIBUIȚI
S-au terminat înscrierile pentru posturile de directori de școli.
S-au terminat înscrierile pentru posturile de directori de școli.

S-au terminat înscrierile pentru concursul de directori și directori adjuncți în școli, organizat de Ministerul Educației în această toamnă. Din județul Timiș s-au înscris, în total, 225 de persoane.


Asta în condițiile în care în județul nostru au fost scoase la concurs 197 de posturi de directori și alte 90 de directori adjuncți în unitățile de învățământ din Timiș.

De ce s-au înscris puțini candidați în școlile de la sate

„În aceste zile sunt verificate dosarele candidaților înscriși, se va analiza dacă toată lumea a depus documentele necesare. Vineri vor fi afișate rezultatele verificării conformității criteriilor de participare, urmând ca în data de 12 octombrie să aibă loc proba scrisă la nivel național, cu subiecte elaborate de Ministerul Educației”, transmite ISJ Timiș.

Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a declarat că prea puțini candidați s-au înscris pentru posturile de directori din școlile din satele din județ. Motivul? Prea puțini profesori sunt și experți în managementul educației, una dintre condițiile pe care trebuia să o îndeplinească cei care au dorit să se înscrie la concurs. „Pur și simplu, în unele școli de la sate nu a avut cine să se înscrie la concurs. Nu știm ce se va întâmpla după concurs, rămân vechii directori, se organizează alt concurs, rămâne de văzut”, ne-a precizat Francisc Halasz.

1 COMENTARIU

  1. In concluzie ,extrem de simplu,actualii directori numiti politic ,le este frica de concurs si nici macar nu s-au mai inscris pt concurs, stiind,multi dintre ei ca sunt semianalfabetii psd.Ceva de genul, mai decat sa vada lumea cat sunt de prosti mai bine tac din gura si se duc inapoi pe posturile de profesorasi de cartier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.