Drum and bass fabricat în Timişoara: Mighty Boogie şi MC Tina au...

Drum and bass fabricat în Timişoara: Mighty Boogie şi MC Tina au scos un single nou

0
DISTRIBUIȚI
Mighty Boogie şi MC Tina au scos un single nou la casa de discuri Atmomatix Records
Mighty Boogie şi MC Tina au scos un single nou la casa de discuri Atmomatix Records

Artiştii timişoreni Mighty Boogie şi MC Tina au lansat oficial, în data de 30 septembrie, un nou single la casa de discuri Atmomatix Records, piesa lor „Guidance“ fiind disponibilă pe site-ul Beatport.

„Ne întoarcem cu producătorul român Mighty Boogie. După succesul pe care l-a avut pe releasul alături de Brusten, el revine cu Guidance. O piesă cu MC Tina la voce şi deasemenea o variantă instrumentală.


Nu dormiţi pe piesa asta“, se spune în descrierea oficială a acestei melodii. Cei doi artişti au participat la sfârşitul săptămânii trecute la festivalul Sabotage, desfăşurat la Halele Fructus, unde pe cele două scene au mai evoluat printre mulţi alţii şi Butch (Germania), dBridge (Marea Britanie), James Lavelle (Marea Britanie), Dub Phizix & Strategy (Marea Britanie) sau Makoto (Japonia). Zilele trecute, scena locală de drum and bass a avut parte de o altă recunoaştere internaţională,  MC Tina fiind prezentă pe  pe melodia „Memories”, apărută pe noul disc semnat Utah Jazz.

Timişoreanul Mighty Boogie este o prezenţă binecunoscută în scena drum and bass din România. Pe numele său adevărat Haidu Bogdan, muzicianul timişorean este influenţat de evenimentele muzicale din Timişoara de la începutul anilor 2000, organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM şi TMBase. Dragostea pentru muzică a venit prin achiziţionarea unui set de pickup-uri şi colecţionarea de viniluri cu reggae, hip hop şi drum and bass. Cariera sa ca DJ începe în 2003, alături de primul soundsystem de reggae din România, Fiyah Burn Sound, în care i-a avut colegi pe Injectah şi General Trix. Tina a păşit în lumea drum’n’bass odată cu desfăşurarea concursului „Se caută o Voce” din 2004, organizat de AnonimTM și dj SUV (Reprazent, Full Cycle), devenind astfel vocea inconfundabilă a AnonimTM.

Foto: Deadline Design Studio

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.