ASU Politehnica se impune la Călărași după o revenire FANTASTICĂ. Cum s-a...

ASU Politehnica se impune la Călărași după o revenire FANTASTICĂ. Cum s-a desfășurat jocul care poate marca un nou start pentru ”Băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica și-a făcut fanii fericiți la Călărași
ASU Politehnica și-a făcut fanii fericiți la Călărași. Foto: Facebook / ASU Politehnica

Victorie foarte importantă obținută de ASU Politehnica Timișoara pe terenul Dunării Călărași. Gazdele, cu antrenorul Adrian Mihalcea sub presiune, au început excelent jocul, dar ”Băieții în ghete” au revenit spectaculos după pauză. Golul victoriei bănățenilor a venit însă abia în prelungiri, când Alexandru Bădăuță a spart se pare ghinionul trupei pregătite de Sorin Brîndescu și a marcat pentru 3-2!

O nouă gafă de portar puteau să-i coste scump pe alb-violeți și la malul Dunării. În minutul 4 Gkakos greșește la un corner și Mircea Ștefan împinge balonul în plasă.


După această reușită, treptat, ASU Poli a împins jocul în jumătatea de teren a gazdelor. Dar Birău și Bădăuță nu găsesc ținta. Gkakos se remarcă după startul asemănător jocului cu ”Oli” însă la pauză Călărașiul a fost în avantaj, 1-0.

Repriza secundă a debutat fulminant, cu trei goluri în mai puțin de șapte minute. Mai întâi Alex Birău finalizează la colțul lung în minutul 51. Mai mult, peste patru minute, Panait greșește în propriul careu și ASU Poli beneficiază de primul penalty pe teren străin. Dan Constantinescu transformă pentru 2-1, dar acest avantaj durează foarte puțin. La faza următoare Bogdan Șandru îl învinge pe Gkakos cu un șut de la distanță. În continuare ASU Politehnica, fidelă jocului deschis, cu toate riscurile văzute în etapele anterioare, are mai multe ocazii. Jocul se părea că se îndreaptă însă către un 2-2 până la urmă decent. În prelungiri însă neșansa de până acum se risipește. Bădăuță scapă singur și îl învinge pe Lungu cu un șut din afara careului, ”urcându-i pe gard” pe cei circa 60 de fani care i-au însoțit pe ”Băieții în ghete” și la peste 600 de kilometri distanță.

Cele trei puncte sunt vitale pentru ”dungați”. ASU Politehnica se apropie la doar un punct de plutonul de echipe cu 10 puncte din fața sa. Printre care se numără și Metalul, pierzătoare azi la Brașov.

Dunărea Călărași: C. Lungu (cpt.) – Ţenea, Bg. Panait, Şandru, D. Barna – P. Radu, Zivanovic (46 S. Matei) – Licu, Bg. Danciu (56 V. Petre), Val. Balint – M. Ştefan (63 Ciocâlteu). Antrenor: Adrian Mihalcea.

ASU Politehnica: Gkakos – Motreanu, Cr. Gălan (cpt.), Bilia, Taub – M. Stancu – Birău, Mărgărit (76 Blănaru), D. Constantinescu (76 Dănăricu), Ghinescu – Bădăuţă. Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.