După PMP şi PNŢCD, Caiţa Panici a trecut la PNL Timiş. Cum...

După PMP şi PNŢCD, Caiţa Panici a trecut la PNL Timiş. Cum scuză Nicolae Robu traseismul politic

0
DISTRIBUIȚI

robu-pnl

Achiziţie de ultimă oră pentru PNL Timiş. Fostul şel al PNŢCD Timişoara, Caiţa Panici, a trecut la partidul condus de Nicolae Robu. Panici este la al treilea partid în doar un an şi jumătate, fiind şi secretar al PMP Timiş în trecut.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi Robu a explicat că „eu mă bucur că apelul (n.r. – apelul de unificare a dreptei) pe care l-am făcut nu a rămas fără niciun ecou. Vreau să vă aduc la cunoştinţă că ieri, în Biroul Politic Judeţean, l-am invitat pe cel pe care îl vedeţi şi astăzi alături de mine la conferinţa de presă, pe domnul Caiţa Panici, fost preşedinte până acum al organizaţie municipalea PNŢCD.


Dânsul ni s-a alăturat cu alţi 60 de colegi”.

Despre faptul că Panici este deja la al treila partid politic, şeful PNL Timiş a comentat că „nu e chiar aşa, oamenii sunt în etape de căutări şi caută pe acelaşi front un loc unde să simtă că într-adevăr îşi pot materializa năzuinţele şi nu întotdeauna ceea ce ţi se prezintă a fi un partid chiar este, pentru că oamenii de foarte bună credinţă se orientează spre anumite structuri şi când ajung acolo, constată că este vorba despre altceva. Şi atunci nu trebuie să privim lucrurile aşa cu fundamentalism. Ce este mai greu de înţeles este când unii basculează de la stânga la dreapta foarte uşor. Asta într-adevăr este mai greu de îneţeles, dar când trec de la un partid de dreapta la un partid de dreapta trebuie să admitem că poate fi valabilă şi ipoteza bunei credinţe”.

Panici a comentat că Nicolae Robu a pus deja în practică multe din proiectele pe care el, ca şi lider al PNŢCD Timişoara, le-a avut, şi că a rămas în relaţii bune cu şeful PNŢCD Timiş şi cu conducerea PMP. Însă Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu știam că domnul Panici a plecat la PNL. Nu cred că a luat cu el 60 de membri, pentru că, din păcate, după actele de înregistrare a adeziunilor nici nu a venit cu 60 de oameni, ci aproximativ cu 30 sau 40. După alegerile locale din iunie mi-a spus că rămâne membru de partid, dar nu mai vrea să activeze ca și lider al PNȚCD Timișoara, pentru că nu mai are timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.