Timișoara, din nou REGINA floretei. Ce sportive de la CSU Poli participă...

Timișoara, din nou REGINA floretei. Ce sportive de la CSU Poli participă în etapa de Cupă Mondială organizată pe Bega

0
DISTRIBUIȚI
Ana Boldor, alături de colegele de lot național. Foto: frscrima.ro
Ana Boldor, alături de colegele de lot național Foto: frscrima.ro

Pentru al treilea an la rând Sala ”Constantin Jude” va găzdui o etapă de Cupă Mondială la floretă junioare. Evenimentul va avea loc în acest weekend și printre cele zece sportive care reprezintă România se numără și trei componente de la CSU Poli Timișoara: Ana Boldor, Teodora Sîrbu și Laura Vîrga.

83 de sportive din 14 țări și-au anunțat participarea la etapa de Cupă Mondială de la Timișoara.


Româncele se vor lupta atât pentru podium la individual, cât și la echipe, cu floretiste din Austria, Belarus, Egipt, Spania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Irlanda, Japonia, Polonia, Singapore, Slovacia sau Ucraina.

România va fi reprezentată la concursul de la Timișoara de zece sportive: Teodora Băloiu (CS Farul Constanța), Ana Boldor (CSU Poli Timișoara), Rebeca Cândescu (CSA Steaua), Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), Andreea Gheorghe (CSA Steaua), Ioana Mistric (CSA Steaua), Anca Săveanu (CSA Steaua), Teodora Sîrbu (CSU Poli Timișoara), Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța), Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara).

timisoara-etapa-cm-floreta-fete-2016

Ziua de sâmbătă e destinată competiției individuale. Astfel, acțiunea începe la ora 9.00, în timp ce semifinalele și finalele sunt prevăzute la ora 18.30. Duminică în ”Olimpia” are loc și proba pe echipe, cu start tot de la ora 9.00 și cu finala programată la ora 16.00.

Podiumuri în Cupă pentru poliști

Ana Boldor tocmai a fost medaliată cu bronz în Cupa României. Competiție organizată la Baza 2 Poli în cursul săptămânii și unde Iulian Teacă (tot de la CSU Poli) a fost depășit doar de campionul Radu Dărăban în finală. Atât la masculin, cât și la feminin, floretiștii alb-violeți s-au ales cu medalii de argint în competiția pe echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.