„Familia Chiţ – Chiţ” şi alte poveşti pe vinil, la o expoziţie...

„Familia Chiţ – Chiţ” şi alte poveşti pe vinil, la o expoziţie inedită la Timişoara: Zâne, capre, regi şi ştrengari

0
DISTRIBUIȚI
Expoziţia cu poveşti pe viniluri va putea fi vizitată timp de două săptămâni, la Timişoara
Expoziţia cu poveşti pe viniluri va putea fi vizitată timp de două săptămâni, la Timişoara

Amatorii de sound-uri analogice sunt invitaţi la o inedită expoziţie dedicată poveştilor pe vinil apărute în România, al cărei vernisaj va avea loc duminică 23 octombrie, de la ora 18.00, în Muzeul Consumatorului Comunist (la subsolul de la Scârţ Loc Lejer).


Conform organizatorilor acestei expoziţii aici se vor prezenta nu mai puţin de 100 de coperţi de discuri pe care adormeau şi visau copiii înainte de 1989, cu motto-ul Zâne, capre, regi şi ştrengari.

Expoziţia va putea fi vizitată timp de două săptămâni, iar intrarea este liberă. „Cele mai căutate viniluri cu poveşti sunt boxurile. Sunt puţine şi se găsesc greu. Cel mai căutat vinil cu poveşti este Familia Chiţ Chiţ. Există multe dubluri şi bineînţeles dacă cineva le vrea, vom putea să le oferim“, ne-a declarat Ovidiu Mihăiţă, iniţiatorul Muzeului Consumatorului Comunist.

La începutul acestui an, în acelaşi loc, cei interesaţi au avut parte de o expoziţie – premieră pentru ţara noastră sub numele de „Worst 100 Romanian vinyl covers”, care a cuprins cele mai urâte coperţi de discuri de viniluri. Expoziția a cuprins atât coperți de albume editate înainte de ’89, cât și discuri post-decembriste şi a inclus toate genurile muzicale existente pe piața muzicală românească. „Vinilurile cu poveşti sunt de multe feluri. Alice în Ţara Minunilor, de exemplu, are o muzică foarte mişto. Multe dintre ele sunt pe picior de egalitate: print prost şi calitate şi mai proastă. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei interesaţi“, a mai adăugat iniţiatorul acestei expoziţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.