Femei filmate în timp ce jefuiau un magazin. Vezi ce spune timișoreanul...

Femei filmate în timp ce jefuiau un magazin. Vezi ce spune timișoreanul care luptă împotriva hoților din buzunare VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

14712556_1135115703224513_4017883018646787497_o

Timișoreanul care le-a pus gând hoților din buzunare își continuă cruciada. Cristi Brâncovan a făcut publice, pe rețelele de socializare, imagini video surprinse cu hoții în acțiune.

„Grupul de hoți din buzunare furând produse dintr-un magazin, așa, între un furt pe autobuz și altul pe tramvai.


Există plângere, există probe, dar presimt că vor rămâne tot la fel de liberi, ca să vă fure în continuare! Când fură de pe tramvaie sau tâlhăresc oameni pe stradă, autoritățile ne solicită să probăm. Când fură din magazine probabil vor zice că prejudiciul e mic, iar fapta lor nu reprezintă un pericol social. Întodeauna o să existe o justificare în apărarea infractorilor”, acesta e mesajul pe care l-a postat timișoreanul pe Facebook. El speră ca măcar opinia publică să reacționeze, atâta vreme cât, în ciuda imaginilor care îi surprind deseori în flagrant pe hoți, polițiștii timișoreni nu se implică.

Unei femei i-a fost furată din buzunar suma de 200 de lei, joia trecută la ora 16.30, la trecerea de pietoni din stația de tramvai Centru – Parcul Central. Hoții au fost surprinși de cetățeni și au restituit banii victimei, la presiunea martorilor.

1 COMENTARIU

  1. O sa ajungem sa ne facem singuri dreptate daca justitia nu vrea . Asta te invata legea sa faci in tara asta? Ce exemplu dai tu lege/judecator cand nu sanctionezi asemenea fapte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.