Fetiță de opt ani, VIOLATĂ de un paznic de 63 de ani...

Fetiță de opt ani, VIOLATĂ de un paznic de 63 de ani la Poșta Mare din Timișoara. UPDATE 2 Decizia instanței

1
DISTRIBUIȚI

 

agresor-sexual-2
Agresorul a recunoscut toate acuzațiile aduse de anchetatori

Un bărbat de 63 de ani a fost reținut, astăzi, de polițiștii timișoreni fiind acuzat de violarea unei fetițe de opt ani.


Anchetatorii au fost sesizați de mama fetei, care este angajată la Oficiul Poștal, nr.1 din Timișoara, cunoscut ca Poșta Mare, de cele întâmplate. Femeia și-a lăsat fiica, pentru câteva ore, în grija portarului – Horea Rotar, în vârstă de 63 de ani, din Chișoda. Rămas cu fata, cel care i-ar fi putut să-i fie bunic a dezbrăcat-o, și-a băgat organul sexual în gura micuței și a violat-o.

După ce a plecat cu mama sa, victima a povestit toate ororile pe care le-a îndurat, iar femeia s-a dus direct la Poliție. Bărbatul a fost ridicat la scurt timp pentru audieri, iar fata a fost examinată medico-legal. Bătrânul a fost reținut, iar mâine urmează să fie dus la audieri la parchet, urmând ca procurorul să decidă dacă îl va prezenta cu propunere de arestare preventivă instanței.

UPDATE 1 Horea Rotar a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor în această dimineață când a fost dus pentru audieri de polițiștii de la Investigații Criminale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Singurul lucru pe care l-a afirmat a fost că nu are nepoți.

UPDATE 2 Bărbatul a fost dus la Judecătoria Timișoara pentru arestare, în timpul audierilor acesta reunoscând toate grozăviile povestite de fată. Instanța a decis arestarea lui pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.