Formalitate îndeplinită de către BC SCM Timișoara în Maramureș. ”Leii” au bifat...

Formalitate îndeplinită de către BC SCM Timișoara în Maramureș. ”Leii” au bifat primul obiectiv din noul sezon

0
DISTRIBUIȚI
BC Timișoara a învins-o fără probleme pe Olimpic Baia Mare în Cupă
BC Timișoara a învins-o fără probleme pe Olimpic Baia Mare în Cupă

BC SCM Timișoara s-a impus fără probleme și în returul din Cupa României jucat cu nou promovata Olimpic Baia Mare. ”Leii” au depășit și ”suta”, scor 103-74, într-un meci încare Nenad Mandic și-a rulat toți jucătorii disponibil.


Echipa bănățeană și-a îndeplinit astfel prima misiune la îndemână din noul sezon, calificarea în turneul ”Final 8” al competiției KO.

La fel ca primul duel, încheiat cu scorul de 96-69 pentru timișoreni, returul de la Baia Mare a fost fără istoric. Timișorenii au cedat doar sfertul al 3-lea după ce și le-au adjudecat pe primele două cu 31-17 și 23-20. Diferența colosală s-a conturat și în ultima pătrime deși BCT-ul a apelat și la tinerii lotului pe parcurs. Albu, Morițchi și Ursan nu au punctat azi deși au prins timp pe parchet. În special primul. Mladen Jeremic a fost coșgheterul întâlnirii, cu 31 de puncte. A fost urmat din tabăra ”leilor” la capitolul reușite de către: Popa Calotă (19 puncte), Diaz (18), Komatina (13), Drăgușin (12), Păun (5) și Otasevic (5). Principalul marcator al gazdelor a fost Macura, cu 17 puncte, urmat de Movileanu (16).

BC SCM pătrunde astfel în Final 8-ul Cupei României 2016-17, prima ediție în acest format. SCM Craiova a obținut la rândul ei calificarea astăzi, cu oltenii ”Leii din Banat” se vor întâlni marți, pe teren propriu, dar în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.