Formaţia maghiară Republic a susţinut un concert memorabil în centrul Timişoarei. Vezi...

Formaţia maghiară Republic a susţinut un concert memorabil în centrul Timişoarei. Vezi ce show-uri mai au loc azi GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Prima ediție a „Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara”, a reuşit să atragă un public numeros în oraşul nostru.
Prima ediție a „Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara”, a reuşit să atragă un public numeros în oraşul nostru.

Prima ediție a „Zilelor Culturale Maghiare din Timișoara”, care se desfăşoară în acest weekend în Piaţa Operei şi împrejurimi a reuşit să atragă un public numeros în oraşul nostru. Alături de concerte, la faţa locului au loc  prezentări de preparate culinare cu specific unguresc, tururi prin oraș cu ghizi de specialitate, spectacole de dansuri populare tradiționale, spectacole pentru copii, târg de carte, degustare de vin, expoziţii şi ateliere de creație pentru copii.

Printre trupele care au cântat sâmbătă la faţa locului s-a numărat şi Quo Vadis, eveniment care a fost savurat aşa cum se cuvine de melomani. Desigur, atracţia principală a acestei zile a fost recitalul formaţiei maghiare Republic. Recitalul formaţiei a avut parte de un succes deosebit, iar printre melodiile care au fost cântate la unison de cei prezenţi s-a numărat şi “Szállj el kismadár”. Seara s-a încheiat cu un Retro Party cu șlagăre maghiare şi nu numai, în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely. Astăzi, în ultima zi a festivalului, în Piața Victoriei, vor cânta Molnar Dixieland cu prelucrări de jazz din toate timpurile și un alt concert mult – aşteptat, cu formaţia Bikini, de la ora 21. În Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely, de la ora 18.30 are loc spectacolul ”Opera Cerșetorilor” după piesa lui John Gay, regizat de Kokan Mladenovic și adaptat de Goli Kornelia (spectacol tradus în limba română). Zilele Culturii Maghiare este un eveniment organizat de Asociația Bastion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.